Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Darul sufletului tau

-25%
Darul sufletului tău

Darul sufletului tau

  • 28,00RON21,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 56

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066393126
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.21

Când ne învățăm lecțiile spirituale,

sufletul are parte de o vindecare profundă!


Cartea de față explorează cele mai relevante și mai controversate probleme ce preocupă omenirea în prezent: trezirea spirituală, pierderea involuntară a sarcinii și avortul, îngrijirea celor bolnavi, relațiile abuzive, sexualitatea, incestul, adopția, sărăcia, sinuciderea, violul și bolile mintale. 

După ce s-a documentat asupra acestor teme, după ce a intervievat numeroase persoane care au suferit diverse traume și a lucrat cu o echipă de mediumni și de channelori, Robert Schwartz a redat în paginile acestui volum înțelepciunea desprinsă din „lumea cealaltă“, în scopul de a explica motivele pentru care nenumărate experiențe umane dificile sunt planificate înainte de naștere. 

Prin studiile de caz prezentate aici, vei dobândi o perspectivă inedită asupra necazurilor și greutăților apărute în viața ta, asupra tiparelor repetitive pe care le manifești și asupra evenimentelor nedorite pe care le atragi fără intenție.

Cu această nouă perspectivă asupra vieții, vei putea mult mai ușor să înțelegi, să ierți, să iubești, să-ți cauți menirea și să-ți găsești pacea interioară.

ROBERT SCHWARTZ

Hipnoterapeut autorizat, faimos pentru îndrumarea spirituală pe care o oferă și pentru sesiunile de regresie în alte vieți și între vieți. Susține conferințe, seminare și cursuri în numeroase țări, ajutându-i pe oameni să-și înțeleagă planul făcut înainte de a veni în această lume

A creat Exercițiul Virtuților Divine, un instrument de mare impact, cu ajutorul căruia oricine poate afla care sunt calitățile pe care a urmărit să le cultive și să le exprime în această viață. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie