Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Vise curajoase. Cum visează şamanii lumea întru fiinţare

-25%
Vise curajoase. Cum visează şamanii lumea întru fiinţare

Vise curajoase. Cum visează şamanii lumea întru fiinţare

  • 33,00RON24,75RON

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9786066392716
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.23

Fizica modernă ne spune că visăm lumea întru ființare prin fiecare gând ce ne trece prin minte. Fascinanta carte Vise curajoase ne arată cum să ne visăm lumea cu putere și cu har.

Șamanii din America au înțeles nu numai că ne creăm propria experiență legată de lume, ci și că visăm întru existență însăși realitatea naturii, ceea ce conferă un sens cu totul nou și constructiv vechii idei că viața este doar un vis. Dacă nu îți visezi activ propria viață, atunci te limitezi la coșmarul visat de alții. Cartea de față ne învață cum să ne trezim din coșmarul colectiv și cum să începem a visa o viață aflată sub semnul curajului și al grației, participând astfel un vis sacru pe care șamanii în cunosc și îl cultivă de multe veacuri.

Reputatul antropolog și șaman dr. Alberto Villoldo ne dezvăluie învățăturile străvechii înțelepciuni a șamanilor din întreaga lume, explicând în pagini pline de inspirație cum se naște conștient realitatea din matricea invizibilă a creației. Aflăm astfel cum să interacționăm cu această matrice pentru a visa o viață de pace, sănătate și abundență. Nu avem nevoie decât de curaj pentru a crea bucuria pe care ne-o dorim!


DR. ALBERTO VILLOLDO

Supranumit „Indiana Jones al lumii spiritului” de către New York Times, dr. Villoldo a devenit prietenul și discipolul șamanilor Q'ero din Peru cu mult înainte ca șamanismul să devină o modă în Occident. Ca antropolog specializat în practici medicale, el a căutat asiduu abordări noi pentru boli vechi, iar cercetările sale de peste 30 de ani l-au condus la marele vindecător care este Natura. Ceea ce a descoperit i-a schimbat viața.

Ca urmare, a înființat Laboratorul de Autoreglare Biologică la Universitatea de Stat din San Francisco, pentru a studia modul în care mintea creează sănătate și boli psihosomatice. Este și fondator al Societății Celor Patru Vânturi (The Four Winds), unde pregătește persoane din întreaga lume în practica medicinii energetice și a recuperării sufletului. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie