Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

În drum spre casă. Un pelerinaj de la umilință până la vindecare

-25%
În drum spre casă. Un pelerinaj de la umilință până la vindecare

În drum spre casă. Un pelerinaj de la umilință până la vindecare

  • 42,00RON31,50RON

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9786066390859
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.44

În drum spre casă. Un pelerinaj de la umilință până la vindecare

               În numai câteva luni, Sonia Choquette a văzut cum viața i se clatină din temelii. Decesul fratelui și al tatălui, destrămarea căsniciei, pierderea unor relații de prietenie și profesionale au aruncat-o în valurile acide ale mâniei și resentimentelor. Puterile ei intuitive păreau neputincioase în fața acestui tsunami nimicitor. Așa că s-a întors la o sursă veche a liniștii și păcii interioare: pelerinajul ca purificare de slăbiciuni fizice și emoționale și ca reconectare cu energiile autentice. Detaliile acestei experiențe tensionate sunt redate cu umor, pasiune și autenticitate în pagini pline de înțelepciune și savoare. Deși călătoria Soniei este unică, învățăturile asimilate pe drum sunt universale.

              „A trebuit să mă întorc în starea novicelui – să mă confrunt cu toată nefericirea şi durerea pe care credeam că le lăsasem în urmă şi să reînvăţ, de la început, lecţiile fundamentale ale smereniei şi compasiunii. Am fost capabilă să realizez asta prin practica  pelerinajului – mai precis, parcurgând Camino de Santiago, o călătorie de peste 800 de kilometri peste Pirinei, dintr-un capăt al nordului Spaniei în celălalt. Doar prin acest proces al sacrificiului şi al renunţării de sine am fost capabilă să mă reconectez cu sinele meu autentic şi să-mi recâştig sentimentul de pace interioară.”     

                Sonia Choquette

Dr. Sonia Choquette

            Este cunoscută în întreaga lume pentru cărțile şi învățăturile ei spirituale, pentru activitatea de consultant extrasenzorial şi de îndrumător vizionar transformațional. A studiat la Universitatea în Denver şi la Sorbona, în Paris, şi are un doctorat obținut la Institutul American de Teologie Holistică. A scris 19 cărți despre trezirea intuitivă, creşterea personală şi creativă şi capacitățile de conducere înnăscute, cea mai importantă dintre acestea fiind Întreabă-ți ghizii, bestseller New York Times. Cărțile Soniei au fost publicate în 40 de țări şi traduse în 37 de limbi, incluzând-o astfel în topurile celor mai citiți experți şi autori din domeniul său.

            În 2012, Sonia a fost numită Liderul Anului de către Asociația de Psihologie Holistică Globală, primind şi Premiul pentru Serviciu Uman de Excepție din partea Primului Parlament Global al Spiritualității Umane din Hyderabad, India.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie