Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Firele nevăzute ale energiei. Ghidul suprem de curățare a legăturilor care ne limitează viața

Firele nevăzute ale energiei. Ghidul suprem de curățare  a legăturilor care ne limitează viața

Firele nevăzute ale energiei. Ghidul suprem de curățare a legăturilor care ne limitează viața

  • 35,00RON TVA Inclus

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9786066392860
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.25

Numeroase tradiții șamanice ne demonstrează că spre noi, prin noi și dinspre noi curg cordoane, panglici, fire și filamente de energie. Unele fire energetice ne permit să ne simțim vibranți și puternici. Altele ne epuizează și ne slăbesc. Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de legăturile energetice, deși ele constituie forțe foarte puternice și ne influențează în fiecare zi.

În Firele nevăzute ale energiei, Denise Linn ne împărtășește multe dintre metodele pe care le-a învățat și practicat personal, de-a lungul anilor, pentru găsirea armoniei și a echilibrului în viață prin înțelegerea acestor cordoane energetice. Cartea ei explorează legătura dintre chakre, respirație, meditație, vizualizare, puterea sunetului și multe altele tehnici de autocunoaștere și vindecare.

Folosind varietatea de metode și unelte prezentate în carte, vei începe să-ți reînnoiești energia, să-ți refaci resursele interioare și să-ți amplifici legăturile energetice benefice, care îți aduc putere. Ca urmare, te vei elibera de atașamentele nesănătoase, de relațiile și spațiile toxice.

Protejează-ți și tu câmpul energetic și vindecă-ți eficient toate legăturile!

Denise Linn

A fost numită „secretul cel mai bine păstrat al Americii“.

În ultimele trei decenii, Denise a călătorit în toată lumea, asimilând înțelepciunea străveche a numeroase comunități indigene, printre care cele de aborigeni din Australia, zuluși (Africa), maori (Noua Zeelandă, unde i s-a conferit titlul Tohunga), alături de propriile sale rădăcini nativ americane.

Denise a susținut seminare în peste 20 de țări și a scris 19 cărți, traduse în 29 de limbi. Este fondatoarea faimosului International Institute of Soul Coaching.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie