Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Efectul Isaia. Decodificarea știinţei pierdute a rugăciunii şi a profeţiei

-25%
Efectul Isaia. Decodificarea știinţei pierdute a rugăciunii şi a profeţiei

Efectul Isaia. Decodificarea știinţei pierdute a rugăciunii şi a profeţiei

  • 28,00RON21,00RON

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9786066391184
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În Stoc
    Greutate: 0.25

Efectul Isaia. Decodificarea știinţei pierdute a rugăciunii şi a profeţiei

            Poate să existe o ştiinţă pierdută care să ne permită să transcendem viziunile profetice ce prevestesc războiul, boala şi cele mai mari tragedii cunoscute vreodată de omenire? Este oare posibil ca undeva, în ceaţa memoriei, să se fi petrecut un eveniment care să fi lăsat un spaţiu gol în capacitatea noastră de a înţelege cum trebuie să ne relaţionăm cu lumea şi unul faţă de celălalt?

            Texte vechi de 2500 de ani și ştiinţa modernă sugerează împreună că răspunsul la aceste întrebări şi la altele asemănătoare este un vibrant DA! Gregg Braden ne reaminteşte de existenţa a două tehnologii puternice care ne permit să influențăm starea corpului propriu şi viitorul lumii: ştiinţa profeţiei, prin care întrevedem consecinţe ale alegerilor personale şi colective din prezent, și sofisticata tehnologie a unei metode pierdute de rugăciune, care ne permite să alegem ce profeţie referitoare la viitor vrem să transformăm în realitate. De fiecare dată când facem aceasta, experimentăm Efectul Isaia.

            Astăzi, când ştiinţa modernă continuă să confirme existenţa unei relaţii între lumile interioară şi exterioară, devine şi mai evident că un pod uitat uneşte lumea rugăciunilor noastre cu cea a experienţelor. În Efectul Isaia, carte menită a deschide drumuri neumblate încă, Gregg Braden demonstrează că profeţiile ce prevestesc o catastrofă globală reprezintă doar descrierea unor posibilităţi de viitor, şi nu o prognoză sigură ce trimite la un sfârşit iminent al planetei, vorbindu-ne totodată despre puterea pe care o avem de a influenţa aceste posibilităţi. 

 GREGG BRADEN

            Fost expert în domeniul geologiei şi cunoscut proiectant de sisteme pentru computere, este autorul unor cărţi importante şi un foarte bun ghid care conduce diverse grupuri către locuri sacre din întreaga lume.

            Încă din 1986, Gregg explorează sate uitate prin munți, mănăstiri din locuri izolate și texte neglijate pentru a le combina secretele atemporale cu cele mai noi descoperiri științifice. Concluziile sale sunt publicate în 11 cărți premiate, traduse în 38 de limbi, și fac deseori subiectul unor conferințe și seminarii susținute pentru Națiunile Unite și companii din topul Fortune 500.

            Cea mai recentă dintre distincțiile cu care este apreciat o reprezintă nominalizarea la Premiul Templeton pe 2016.

            „Gregg Braden este un amestec rar de om de știință, vizionar și cercetător, cu abilitatea de a ni ne adresa deopotrivă inteligenței și înțelepciunii inimii.”

            Dr. Deepak Chopra

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie