Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Transformă-ți convingerile, transformă-ți viața

Transformă-ți convingerile, transformă-ți viața

Transformă-ți convingerile, transformă-ți viața

  • 37,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 74

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392280
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.29

Transformă-ți convingerile, transformă-ți viața 

    Noi dovezi furnizate de știință demonstrează că principalele noastre convingeri ne produc schimbările chimice în corp, ne controlează tiparele de gândire și ne produc, în esență, reacțiile la lumea exterioară. Dacă putem schimba ceea ce credem despre noi înșine și despre lume, atunci ne putem schimba și gândurile. Iar dacă ne putem schimba gândurile... ei bine, atunci putem schimba orice!

    La mai bine de un deceniu de la nașterea minunatei Matrix Reimprinting/Reimprimarea Matricei, puternica tehnică ce folosește EFT (Emotional Freedom Techniques, „tehnici de eliberare emoțională”) pentru a ne rezolva traumele, creatorul ei, Karl Dawson, și-a adaptat metoda revoluționară pentru a se asigura că practicienii se concentrează pe convingerile fundamentale din viața clienților lor. Ca urmare, cartea Transformă-ți convingerile, transformă-ți viața explorează modul în care această tehnică ne e de ajutor în orice aspect al vieții, de la anxietate, durere, fobie și gestionarea durerii până la relația cu părinții și la imaginea de sine.

    Indiferent dacă ești sau nu inițiat în Reimprimarea Matricei ori dacă îi cunoști deja puterea transformatoare, cartea de față îți oferă un ghid pas cu pas pentru schimbarea convingerilor tale de bază – sau ale clienților tăi.

KARL DAWSON

Este creatorul tehnicii Reimprimarea Matricei și unul dintre cei doar 29 de Maeștri Fondatori ai EFT în lume. Karl a învățat mii de oameni din întreaga lume cum să-și păstreze sănătatea emoțională prin eliberarea stresului și a traumelor.

KATE MARILLAT

Combină creativitatea cu Reimprimarea Matricei pentru a-i face pe oameni să intre ușor într-o stare fluidă. Prin ședințe individuale, cursuri online și ateliere de lucru, Kate își învață clienții cum să elimine indecizia și să-și cultive respectul profund pentru imaginația creatoare și pentru bunăstarea emoțională.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie