Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Putere, libertate şi graţie divină. Cum să ne hrănim din sursa adevăratei fericiri

Putere, libertate şi graţie divină. Cum să ne hrănim din sursa adevăratei fericiri

Putere, libertate şi graţie divină. Cum să ne hrănim din sursa adevăratei fericiri

  • 33,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 66

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392532
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.15

    Cine sunt?

    De unde am venit?

    Unde mă duc când mor?

    În magistrala sa carte Putere, libertate și grație divină, Deepak Chopra se apleacă asupra misterului existenței noastre și asupra semnificației sale pentru eterna căutare umană a fericirii.

    Bazându-se pe vechea filosofie a Vedanței și pe descoperirile științei moderne, Deepak Chopra ne ajută să ne înțelegem și să ne experimentăm adevărata natură, care este un câmp al conștienței pure. Când ne înțelegem adevărata natură, începem să trăim din sursa adevăratei fericiri, care nu este doar o fericire pentru cutare sau cutare motiv, ci adevărata fericire interioară.    

    Când știm cine suntem, îi permitem Universului să curgă prin noi cu ușurință, iar viața ne este infuzată cu putere, libertate și grație divină.

 

Dr. Deepak Chopra

Pionier al medicinei integrative și al transformării personale, renumit în întreaga lume, dr. Chopra e medic și profesor de medicină, cercetător în neurologie, psihiatrie, medicină internă și endocrinologie, precum și profesor de management și de studii asupra conștiinței.

Revista TIME îl consideră „una dintre primele 100 de personalități ale secolului”, iar sondajul global organizat de Huffington Post și World Post l-a clasat pe locul I în topul celor mai influenți medici și pe locul 17 în topul celor mai influenți gânditori.

Cu 85 de cărți traduse în 43 de limbi și cu peste 10 milioane de persoane în comunitatea sa de social media, Chopra contribuie la crearea unei lumi mai pașnice, mai bune, mai durabile, mai fericite și sănătoase.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie