Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Neuroştiinţa iluminării

Neuroştiinţa iluminării

Neuroştiinţa iluminării

  • 35,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 70

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066391924
    Dimensiuni: 13,5x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.26


                Timp de milenii, oamenii au tot căutat să descopere Lumina. Din descrierile ajunse până la noi – călugări așezați pe perne de meditație, călugărițe îngenuncheate în rugăciune, șamani aflați în comuniune cu Universul –, se pare că această stare subtilă le este rezervată numai câtorva aleși.

          Însă neurologul David Perlmutter și antropologul și șamanul Alberto Villoldo și-au unit forțele pentru a explora elementele comune din specializările lor, cu scopul de a face din iluminare o stare accesibilă pentru oricine.

          Unificând lumile științei și spiritului, multă vreme separate, Perlmutter explorează incitantele fenomene ale neurogenezei și ale sănătății mitocondriale, iar Villoldo contribuie la acest efort prin vasta sa cunoaștere a practicilor șamanice și spirituale. Împreună, ei distilează cele mai puternice instrumente din fiecare disciplină pentru a crea programul Activează-ți creierul!, un plan în cinci săptămâni ce ajută creierul să se pregătească pentru iluminare.

            Cu sfaturi despre nutriție, suplimente alimentare, exerciții fizice, practici șamanice, meditații și vizualizări, Neuroștiința iluminării te ghidează pas cu pas către pacea interioară, extinderea intuiției și potențarea creativității!

 

Dr. David Perlmutter

            Neurolog și membru în American College of Nutrition (Colegiul American de Nutriție), Dr. David Perlmutter este directorul medical al Centrului de sănătate Perlmutter și al Centrului hiperbaric Perlmutter din Naples, în Florida. De asemenea, este instructor la Institutul de Medicină Funcțională.

            A scris trei cărți și numeroase articole apărute în publicații de specialitate. Activitatea sa a fost prezentată în emisiunile 20/20, Larry King Live, pe CNN, Fox News, Fox and Friends, Today, The Oprah Show și The Early Show pe CBS.

            Dr. Perlmutter a primit numeroase distincții pentru cercetările sale, precum Premiul Linus Pauling și Premiul Umanistul Anului, din partea Colegiului American de Nutriție.

           

Dr. Alberto Villoldo

            Psiholog și medic cu specializare în antropologie, Dr. Alberto Villoldo a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale amazonienilor și ale șamanilor din Anzi.

             În paralel cu activitatea sa de profesor la San Francisco State University, a fondat Biological Self-Regulation Laboratory (Laboratorul Biologic de Autoreglementare) pentru a studia modul în care mintea creează sănătate și boală în plan psihosomatic.

            Dr. Villoldo conduce Societatea celor Patru Vânturi, unde inițiază persoane din SUA și Europa în practicarea vindecării șamanice. De asemenea, conduce Centrul de Medicină Energetică din Los Lobos, în Chile, unde cercetează și practică neuroștiința iluminării.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare