Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Voi sunteți Lumina

Voi sunteți Lumina

Voi sunteți Lumina

 • Autor: Sri Vasudeva
  ISBN: 973797803x
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 200
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.19
 • 9,50RON7,13RON

Voi sunteți Lumina

            Încă din 1993, Sri Vasudeva şi-a dedicat în totalitate viaţa pentru înălţarea spirituală a omenirii.

            Învăţăturile sale sunt universal valabile şi ajung la oameni prin meditaţii, ateliere, discuţii personale. Ele se bazează pe transformarea spirituală personală şi misiunea lor este de a crea o lume în care să domine pacea, iubirea şi armonia.

            Cuvintele din această carte au forţa Luminii, întrucât ele pătrund în cele mai profunde părţi ale noastre, aducând splendoare Spiritului Lăuntric. Prin Spiritul nostru iluminat, noi suntem îndrumaţi, pe parcursul labirintului complicat al vieţii noastre, către libertate, care este dreptul nostru din naştere.

 

   Sri Vasudeva

             Sri Vasudeva este un Maestru spiritual respectat, care reunește într-un mod unic cunoaşterea spirituală estică şi vestică, stimulând potențialul evolutiv al discipolilor săi în vederea participării la crearea unor comunități mondiale armonioase, interconectate şi paşnice.

          Pentru a-şi promova viziunea, a înființat în 1988 organizația Blue Star şi acum este prezent într-un mod activ în centrele sale internaționale. Călătorește cu regularitate și ține seminarii în întreaga lume, cât și retrageri în centrul din Claxton Bay (Trinidad).

           O sursă constantă de inspirație şi ghidare sunt cărțile lui (Voi sunteți lumina, Căutați-l pe Dumnezeu în interior, Sinele ca lider şi Reflecții asupra luminii interioare), împreună cu programele înregistrate transmise în mod regulat, discursurile, retragerile internaționale de meditație şi întâlnirile personale.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie