Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

Rasfoieste -50%
Conversații cu Dumnezeu, vol. 1 – Neale Donald Walsch

Conversații cu Dumnezeu, vol. 1 – Neale Donald Walsch

20,00 LEI 40,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Cod produs: 9786066391061
Pagini: 256
Dimensiuni: 13x20
Greutate: 0,20kg
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: Fara stoc
Vazut de : 3461 times

Product Description

VOLUMUL 1

„Profetul” Walsch nu pretinde că e Mesia unei noi religii, ci doar un om nemulțumit care s-a așezat într-o zi cu stiloul în mână și cu câteva întrebări dure în inimă. Când își scria întrebările către Dumnezeu, și-a dat seama că El îi răspunde...

Rezultatul nu este o carte despre predicții apocaliptice sau excentricități cultice, ci despre adevăruri perene și accesibile oricui. În volumul de față, Neale pune întrebări cu privire la probleme personale: dragostea și credința, viața și moartea, binele și răul, prosperitatea, natura adevărului spiritual și a relației cu Dumnezeu.

Din dialogul purtat cu Divinitatea se desprind răspunsuri clare și ușor de asimilat. Volumul I din Conversații cu Dumnezeu reprezintă debutul unei serii de cărți care au schimbat milioane de vieți încă de la apariție, în anul 1995, și care inspiră și azi, cu aceeași putere, oameni din întreaga lume.

DESPRE AUTOR

NEALE DONALD WALSCH a schimbat modul în care gândesc milioane de oameni de pe întregul Glob. La cererea cititorilor, Neale a creat mai multe asociații care pledează pentru pace, claritate și iubire (Fundația CWG, CWG pentru Părinți, Echipa Umanității, Conversația Globală etc.). Cele trei volume din Conversații cu Dumnezeu au fost bestselleruri în topul New York Times vreme de peste doi ani. Cărțile scrise de el vorbesc despre spiritualitate și aplicațiile sale în viața cotidiană. Cuvintele acestui autor profund și talentat au fost traduse în 37 de limbi și au ajuns pe toate continentele. Editura For You le-a adus cititorilor români peste 15 titluri semnate de Neale Donald Walsch.

Media notelor

0,00

Total Reviews (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Conversații cu Dumnezeu, vol. 1 – Neale Donald Walsch

  • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.