Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 de lei
parentNode

Despre moarte și a muri. Învățături despre Marea Trecere de la pacienți pentru cei dragi, medici, asistenți și preoți

Despre moarte și a muri. Învățături despre Marea Trecere de la pacienți pentru cei dragi, medici, asistenți și preoți

Despre moarte și a muri. Învățături despre Marea Trecere de la pacienți pentru cei dragi, medici, asistenți și preoți

  • 43,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 86

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392730
    Dimensiuni: 13x20cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.30

        Negare, furie, negociere, depresie, resemnare... 

Cuvinte parcă neputincioase pentru a denumi tumultul sentimentelor și emoțiilor contradictorii, insuportabile, incalificabile, dezarmante pe care le trăim în proximitatea morții, fie că am ajuns noi înșine la această limită, fie că avem grijă de cineva aflat în fața ei.

Deși toți trebuie să ne privim finitudinea cu seninătate și curaj, subiectul morții încă este înconjurat de reticență și eufemisme, făcând cu atât mai dură și mai fragilă orice confruntare cu Marea Problemă. Cartea revoluționară pe care a scris-o binecunoscuta Dr. Elisabeth Kübler-Ross este mai relevantă ca niciodată, oferindu-le o voce semenilor noștri aflați pe patul de moarte și explorând ce anume ne trezește oroarea, dezgustul, frica, fuga de moarte. Această confruntare ne ajută pe toți să ajungem într-o stare de acceptare și de pace.

Cartea Despre moarte și a muri este unul dintre cele mai importante studii psihologice despre moarte și murire, atât prin identificarea celor cinci stadii prin care trec pacienții, rudele lor și personalul medical care se ocupă de ei, cât și prin faptul că abordează deschis, onest și delicat cea mai importantă parte din viața noastră, aceea care ne determină în profunzime alegerile și felul de a fi. Cartea ni se adresează, așadar, tuturor și în orice moment, ajutându-ne să realizăm chiar acum acea schimbare majoră care să ne aducă mai puțină neliniște și mai multă înțelepciune curajoasă în legătură cu Marea Trecere.

        DR. ELISABETH KÜBLER-ROSS

Este cea mai iubită și mai respectată autoritate pe subiectul morții și al muririi. Medic psihiatru și inițiatoare a mișcării de îngrijire paliativă, Dr. Kübler-Ross este creatoarea modelului de analiză ce îi poartă numele și care identifică cinci stadii ale durerii. 

A scris 24 de cărți, traduse în 36 de limbi, și le-a adus mângâiere milioanelor de oameni pe care i-a cunoscut direct sau care i-au citit lucrările. Cea mai mare moștenire profesională a sa este predarea îngrijirii paliative în facultățile de medicină și psihologie. Lucrarea ei continuă prin eforturile a sute de organizații din întreaga lume.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie