Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Multe vieţi, mulţi maeştri

-25%
Multe vieţi, mulţi maeştri

Multe vieţi, mulţi maeştri

  • 15,00RON11,25RON

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9789731701066
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.17

Multe vieţi, mulţi maeştri

Ca psihoterapeut tradiţional, Dr. Brian Weiss a fost uimit şi sceptic atunci când o pacientă de-a sa a început să îşi amintească traumatisme din vieţile trecute, care păreau să fie cheia care să explice coşmarurile ei repetitive şi atacurile de anxietate. Însă scepticismul lui s-a erodat atunci când ea a început să transmită mesaje din „spaţiul dintre vieţi”, care conţineau dezvăluiri remarcabile despre familia dr. Weiss şi despre fiul acestuia, care murise. Folosind terapia pe vieţile anterioare, el a reuşit să vindece pacienta şi să pornească într-o fază nouă, mai însemnată, a carierei sale.

Absolvent al Universităţii Columbia şi al Facultăţii de Medicină de la Yale, dr. Brian L. Weiss este în prezent preşedintele secţiei de Psihiatrie la Centrul Medical Sinai din Miami.


Dr. Brian L. Weiss


            Este profesor emerit în psihiatrie, la Centrul Medical Mount Sinai din Miami. Pregătit la Universitatea Columbia şi la Școala de Medicină de la Yale, el este autorul bine-cunoscutelor lucrări Multe vieți, mulți maeştri şi Prin timp spre vindecare, precum şi al altor cărți apreciate.

Organizează seminare şi programe de pregătire profesională în toată lumea.

Ca psihoterapeut tradițional, dr. Brian Weiss a fost uimit și sceptic când unul dintre pacienții săi a amintit traume din trecut ce păreau să dețină cheia unor coșmaruri și atacuri de anxietate recurente. Scepticismul i-a dispărut când acesta a început să canalizeze mesaje din „spațiul dintre vieți“ ce conțineau revelații remarcabile despre familia Dr. Weiss și fiul său mort. Folosind terapia prin regresie în trecut, Dr. Weiss a reușit să-și vindece pacientul și să se angajeze într-o fază nouă și mai semnificativă a propriei cariere.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare