Comandă din cont și primești înapoi 10% din valoarea comenzii!
Vezi programul de fidelitate

50% reducere la peste 250 de produse! Cadou astro-ghid și calendar la orice comandă!

-35%
Lilith. Provocarea de a coborî în abisurile ființei – Minerva

Lilith. Provocarea de a coborî în abisurile ființei – Minerva

19,50 LEI 30,00 LEI
Pret conține 5% TVA
Cod produs: 9786066393010
Autor: Minerva
Pagini: 304
Dimensiuni: 13x20 cm
Greutate: 0.2 Kg
Cumpărând acest produs, primești 19 puncte de recompensă.
Disponibilitate: Fara stoc
Vazut de : 8982 times

Product Description

Considerată sălbatică, neinhibată, contestatară și deviantă sexual, Lilith a primit ca atribute tot ceea ce societatea dorea să-și reprime ca fiind instinctiv, periculos și necivilizat. Însă aceste impulsuri naturale constituie, de fapt, forța ei și motorul unei evoluții în care ne recăpătăm puterea și controlul asupra propriei vieți.

Lilith este mult mai complexă, iar apariția ei în zodii semnalează aspectele în care fiecare nativ are de lucru cu sine pentru a aduce la lumină calități valoroase. Binecunoscuta astroloagă Minerva dizolvă prejudecățile legate de negativitatea lui Lilith și îi restabilește acesteia rolul crucial în vindecarea personală. 

Cartea de față degajează atent valențele arhetipale ale acestui simbol al rebeliunii justificate și explică minuțios aspectele pe care Lilith/Luna Neagră le aduce în fiecare semn zodiacal și în fiecare Casă. Autoarea accentuează în fiecare caz modalitățile de vindecare a Umbrei și avantajele pe care Lilith i le aduce fiecărui om prin intuiție, prin curajul de a face schimbări, prin compasiune și respect față de sine.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    1            5
Captcha