Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Forța și Miracole

-25%
Forța și Miracole

Forța și Miracole

 • Autor: Wilde Stuart
  ISBN: 9786066392099
  Dimensiuni: 13x20 cm
  Pagini: 142
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.14
 • 20,00RON15,00RON

„Mulți oameni plutesc prin viață de parcă ar avea tot timpul din lume – și, într-un fel, chiar îl au. Dar Eul Superior și-a dat mare osteneală ca să-i aducă în acest punct și, la cel mai mic dezechilibru, s-ar putea despărți din nou. Trebuie să privim viața ca pe o șansă de a crește, ca pe o aventură incredibilă! Și nimeni nu ar trebui să lase vreodată să treacă nici măcar o zi fără a încerca să-și extindă percepțiile și modul personal de exprimare a Forței.

Crearea de miracole în viața ta nu e un lucru mai complicat decât înțelegerea principiilor metafizice ale Legii Universale. Știm că forța folosită de făcătorii de miracole din trecut e disponibilă și în prezent.

Miracolele nu sunt daruri de la Dumnezeu; ele fac parte din ceea ce ești, adică Dumnezeu.“


Stuart Wilde


STUART WILDE

Autor, conferențiar și unul dintre adevărații eroi ai mișcării de autoajutorare și dezvoltare deplină a potențialului uman. Stilul său vizionar, plin de umor, pătrunzător și generator de transformări i-a adus un public internațional. E considerat expert în problema lumilor transdimensionale și în tot ceea ce înseamnă fenomene supranaturale.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie