Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Darul Iertării. Un cadou toltec de la Don Miguel Ruiz

-25%
Darul Iertării. Un cadou toltec de la Don Miguel Ruiz

Darul Iertării. Un cadou toltec de la Don Miguel Ruiz

  • 25,00RON18,75RON

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9786066392549
    Dimensiuni: 13x20cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.12

În 1999, după ce a tradus în limba franceză și a publicat Cele Patru Legăminte Toltece, Olivier Clerc pleacă la Teotihuacan, în Mexic, pentru a urma un stagiu de o săptămână cu Don Miguel Ruiz. În cursul acestui sejur, Don Miguel i-a oferit o experiență radical transformatoare, făcându-i cadou și un instrument pe cât de simplu, pe atât de puternic: Darul Iertării.

Olivier Clerc prezintă în cartea de față acest instrument toltec unic, niciodată dezvăluit înainte, care ne ajută să ne găsim eliberarea de resentimente, iertarea și iubirea la care aspirăm cu toții.
    • Întâmpini dificultăți în a-i ierta pe aceia care ți-au făcut rău?
    • Te detești pentru că nu reușești să ierți?
    • Dorești să-ți eliberezi inima din lațul resentimentului, al ranchiunei și al urii?
    • Vrei ca iubirea să curgă mai liber prin tine?   

Cartea Darul Iertării servește exact pentru acest lucru. Nu este nevoie de competențe sau cunoștințe prealabile. Darul Iertării poate fi practicat de către oricine, oriunde!

 „Actul iertării supreme înseamnă să vă iertați pe voi înșivă pentru toate rănile pe care le-ați provocat în viața voastră. Iertarea este un act de iubire față de sine. Atunci când vă iertați pe voi înșivă, începeți să vă acceptați și să vă iubiți mai mult.”
Don Miguel Ruiz

Olivier Clerc

Autor de origine elvețiană, lector și conferențiar internațional pe teme legate de iertare și spiritualitate.
Olivier și-a început cariera de autor la vârsta de 21 de ani (prima sa carte a fost despre visuri lucide). În prezent, este autorul a 16 cărți, traduse în peste 10 limbi. De asemenea, este creatorul Cercurilor de Iertare, care se răspândesc foarte repede în numeroase țări; există deja peste 100 de astfel de Cercuri în 10 țări.
Împreună cu soția sa, Annabelle, este creator și organizator al Zilelor Iertării (Les Journées du Pardon), o conferință anuală cu 20 de vorbitori internaționali, care a avut loc de patru ori în Franța între 2012 și 2016.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie