Ai văzut selecția de cărți la 50% reducere?
VEZI PROMOȚIA AICI

Reduceri de vară! Până la -80%!

-50%
Pachet Pentru sufletul tău - Robert Schwartz

Pachet Pentru sufletul tău - Robert Schwartz

28,00 LEI 56,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Pagini: 240+274
Dimensiuni: 13x20
Greutate: 0,50kg
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: În Stoc
Vazut de : 9224 times

Product Description

Darul sufletului tău

Când ne învățăm lecțiile spirituale, sufletul are parte de o vindecare profundă!

Cartea de față explorează cele mai relevante și mai controversate probleme ce preocupă omenirea în prezent: trezirea spirituală, pierderea involuntară a sarcinii și avortul, îngrijirea celor bolnavi, relațiile abuzive, sexualitatea, incestul, adopția, sărăcia, sinuciderea, violul și bolile mintale. 

După ce s-a documentat asupra acestor teme, după ce a intervievat numeroase persoane care au suferit diverse traume și a lucrat cu o echipă de mediumni și de channelori, Robert Schwartz a redat în paginile acestui volum înțelepciunea desprinsă din „lumea cealaltă“, în scopul de a explica motivele pentru care nenumărate experiențe umane dificile sunt planificate înainte de naștere. 

Prin studiile de caz prezentate aici, vei dobândi o perspectivă inedită asupra necazurilor și greutăților apărute în viața ta, asupra tiparelor repetitive pe care le manifești și asupra evenimentelor nedorite pe care le atragi fără intenție.

Cu această nouă perspectivă asupra vieții, vei putea mult mai ușor să înțelegi, să ierți, să iubești, să-ți cauți menirea și să-ți găsești pacea interioară.


Suflete curajoase. Ne planificăm încercările vieţii înainte de a ne naşte?

Aţi vrea să înţelegeţi semnificaţia mai profundă a celor mai mari încercări ale voastre?

Atât de des, când se întâmplă ceva „rău”, ni se pare că este o suferinţă fără sens. Dar ce-aţi zice dacă cele mai grele experienţe ale voastre au, de fapt, o mulţime de scopuri ascunse – scopuri pe care voi înşivă le-aţi planificat, înainte de a vă naşte? Este oare posibil ca voi să vă fi ales condiţiile, relaţiile şi întâmplările din viaţă?

În această carte veţi găsi relatările a zece persoane care, ca şi voi, şi-au planificat dinainte de naştere să aibă experienţa unor încercări majore de viaţă. Lucrând cu patru mediumuri şi channelori înzestraţi, autorul Robert Schwartz descoperă ce au ales ele – şi de ce. El prezintă şedinţe reale de planificare de dinainte de naştere, unde sufletele discută despre ceea ce speră să experimenteze în viitoarele vieţi. Astfel, autorul deschide o fereastră prin care putem vedea lumea de dincolo, unde, în calitate de fiinţe eterne, ne proiectăm atât încercările vieţii, cât şi eventualele succese.

Prin aceste relatări remarcabile despre planificarea de dinainte de naştere, puteţi:

  • Afla de ce fiecare dintre noi decide să treacă prin experienţe cum ar fi boala, moartea unei persoane dragi şi accidente.
  • Înţelege cum voi înşivă, în calitate de suflete, vă creaţi planul de viaţă.
  • Folosi în mod conştient încercările, pentru a vă cultiva evoluţia spirituală.

Media notelor

5,00

Total Reviews (3)

  • 100%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Pachet Pentru sufletul tău - Robert Schwartz

  • (5)

Total Reviews (3)
click here write review to add review for this product.