Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Conștiența. Capcanele și oportunitățile realității

-25%
Conștiența. Capcanele și oportunitățile realității

Conștiența. Capcanele și oportunitățile realității

 • Autor: de Mello Anthony
  ISBN: 9786066391771
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 224
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.19
 • 25,00RON18,75RON

 În inima mesajului spiritual al lui Anthony de Mello se află conștiența. Combinând spiritualitate creștină, parabole budiste, exerciții de respirație hinduse și profunde observații psihologice, cuvintele de speranță ale autorului se împlinesc într-o sinteză armonioasă în cartea Conștiența.

În eseuri scurte numai bune de citit în momente de tihnă, acasă ori la serviciu, Anthony de Mello ne stârnește și ne provoacă să lăsăm deoparte această lume iluzorie și deșartă și să redevenim conștienți. Aceasta se întâmplă numai când suntem pe deplin vii și atenți la potențialul și nevoile celorlalți, fie că ne sunt rude, colegi sau străini.

 Conștiența este o carte desăvârșită despre Spirit și despre trezirea sa în fiecare aspect al vieții noastre.

            „Aceasta este o chemare întru trezire! E posibil să nu-ți dai încă seama că dormi. Cei mai mulți dintre noi sunt somnambuli, în cea mai mare parte a timpului. „Conștiența” ne deschide ochii. Este modul în care Anthony de Mello ne spune cu blândețe, dar și cu multă fermitate, «E momentul să vă treziți».“

            Charles Osgood, de la CBS Sunday Morning și The Osgood File

Anthony de Mello, S.J.

Preotul iezuit Anthony de Mello este cunoscut în întreaga lume pentru scrierile și prelegerile sale pe teme de spiritualitate. A condus Institutul Sadhana de Consiliere Pastorală din Poona, în India.

 Seminarele sale despre rugăciune și cursurile de terapie, susținute vreme de 18 ani, au atras oameni din întreaga lume.

    Deși a murit subit, în 1987, Anthony de Mello a lăsat o bogată moștenire de învățături spirituale, scrise sau înregistrate, precum cartea de față, îngrijită de Părintele J. Francis Stroud.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie