Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Învață cum să înțelegi Cabala în 21 de zile

Învață cum să înțelegi Cabala în 21 de zile

Învață cum să înțelegi Cabala în 21 de zile

  • 20,00RON TVA Inclus

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9786066391443
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.14

Învață cum să înțelegi Cabala în 21 de zile

Cabala este o cale spirituală și un sistem străvechi aflat la baza unora dintre cele mai cunoscute metode de divinație din lume. Cu toate acestea, până în prezent nu a existat un ghid simplu și ușor de utilizat pentru a-i descifra și debloca puterile incredibile.

David Wells, renumit medium și expert în Cabala, își croiește drum prin această complexitate de forțe și simboluri și îți prezintă modul în care să utilizezi Cabala pentru a-ți transforma viața.

Cu acest ghid lesne de urmat, vei înțelege mai repede simbolismul profund al fiecărei părți din Arborele Vieții, îți vei scoate la lumină cele mai profunde intuiții și vei dezvolta uimitoare căi inedite pentru o viață mai bună și un viitor mai senin.

Învață cum să folosești tainele Cabalei în numai 21 de zile!

 

David Wells

Remarcabil astrolog, terapeut specializat în regresia în vieți trecute, autor, profesor şi prezentator. Cu un simț deosebit al umorului și o personalitate vibrantă, este un nume popular în domeniul paranormalului. Scrie editoriale pentru revistele Now şi Fate and Fortune și e astrolog pentru Scotland’s Daily Record şi Spirit and Destiny.

A parcurs un drum lung, de la director de aprovizionare la învățător spiritual, și, pe parcurs, și-a descoperit punctele forte și a înfruntat multe slăbiciuni sau, așa cum spune el, „le-a acceptat”. Filosofia sa este: nu fii niciodată atât de „atașat de cer” încât să nu mai poți funcționa pe pământ.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie