Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Terapia prin joc (include DVD)

Terapia prin joc (include DVD)

Terapia prin joc (include DVD)

 • Autor: Landreth Dr. Garry L.
  ISBN: 9786066391511
  Dimensiuni: 16x22 cm
  Pagini: 400
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.47
 • 67,00RON50,25RON

Terapia prin joc (include DVD)

 •              Când te concentrezi pe problemă, îl pierzi din vedere pe copil.
 •              Fii sensibil la modul în care copilul îşi vede lumea.
 •              Când faci pentru copil ceea ce el poate face singur îl înveţi că este slab.

            Iată câteva dintre Regulile de Aur pe care cunoscutul terapeut Garry L. Landreth a fondat un întreg sistem terapeutic și de educație pentru copii.

            Presați de nevoia rezolvării rapide a problemelor, uităm adeseori că cei mici nu știu să se exprime prin concepte savante, ci prin joc, și că nu conștientizează ceea ce li se întâmplă așa cum o facem noi, adulții. Cartea Terapia prin joc: Arta relaționării restabilește cadrele firești ale interacțiunii cu copiii de orice vârstă și ne aduce aminte cum să ne reducem gândurile și grijile la tăcere pentru a asculta vocea delicată și ideile inepuizabile ale micuțelor persoane de lângă noi.

            Adresându-se atât terapeuților, profesorilor și psihologilor, cât și părinților și bunicilor, Garry L. Landreth ne învață cum să înțelegem limbajul pe care îl folosesc copiii pentru a ne comunica frământările lor: nu prin cuvinte, ci prin joc.

 

 

 

 

 

Dr. Garry L. Landreth

            Consilier și terapeut prin joc autorizat, Dr. Landreth este renumit la nivel internațional pentru scrierile și practica sa ce promovează dezvoltarea terapiei prin joc centrate pe copil. Este Profesor Onorific la Departamentul de Consiliere, Dezvoltare și Educație Superioară din cadrul University of North Texas și fondator al Centrului pentru Terapie prin Joc, cel mai vast program din lume de instruire în terapia prin joc.

            Landreth a publicat peste 150 de cărți, DVD-uri și articole în reviste de specialitate și susține frecvent conferințe la seminare despre terapia de joc organizate în întreaga lume.

            Cartea sa premiată Terapia prin joc: Arta relaționării a fost tradusă în mai multe limbi. Pentru activitatea sa de cercetare și promovare a terapiei prin joc centrate pe copil, Landreth a fost distins cu numeroase premii, printre care President's Outstading Teacher Award, Distinguished Service to International Education Award și APT Lifetime Achievement Award.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie