Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Realitatea, spiritualitatea și omul modern

Realitatea, spiritualitatea și omul modern

Realitatea, spiritualitatea și omul modern

  • 38,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 76

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392709
    Dimensiuni: 13x20cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.32

        O carte unică, scrisă de o personalitate unică! 

Bazându-se pe revelațiile proprii în urma cercetării conștienței, ilustrul David R. Hawkins ne arată în detaliu cum să discernem nu numai adevărul de falsitate, ci și iluzia aparenței de nucleul autentic al realității. Cartea de față explică modul de diferențiere a percepției de esență și, astfel, îi permite cititorului să rezolve ambiguitățile și enigmele clasice care au pus în încurcătură cele mai bune minți din istorie. 

Tehnologiile moderne ne oferă o pletoră de jucării și facilități noi, însă problemele de bază ale existenței zilnice rămân nerezolvate. Această carte îți oferă instrumentele necesare pentru a supraviețui și a-ți recâștiga autonomia fundamentală și armonia interioară în timp ce trăiești în complexitatea lumii moderne.

         SIR DAVID R. HAWKINS 

Este psihiatru, medic, cercetător, profesor spiritual și lector recunoscut la nivel internațional. Unicitatea contribuției sale la evoluția omenirii provine din starea sa avansată de conștiență spirituală: Iluminare, autorealizare și Unio Mystica. Rareori a apărut acest spirit în viața unui om de știință și medic împlinit profesional și existențial! Așa încât nu este de mirare că Dr. Hawkins ne-a prezentat o cale spirituală care este convingătoare și din punct de vedere științific pentru societatea modernă.

Semnele clasice ale acestei stări de grație sunt conștientizarea limpede a Realității Ultime, compasiunea pentru toate ființele, dedicarea neobosită pentru a ușura suferința, bucuria și umorul radioase. Oameni din toate categoriile, de toate naționalitățile și orientările spirituale îl onorează pe Dr. Hawkins ca profesor de conștiență avansată, după cum dovedește și titlul de Rae Ryeong Seon Kak Tosa („cel mai important învățător al modului de iluminare”) care i-a fost acordat în Coreea.

Director fondator al Institutului de Cercetări Spirituale și fondator al Căii Nondualității Devoționale, Dr. Hawkins a ținut prelegeri în numeroase locuri pe Glob și a fost consilier pentru mănăstiri catolice, protestante și budiste. A colaborat cu guverne străine pe teme de diplomație internațională și a contribuit la rezolvarea unor conflicte de lungă durată ce amenințau major pacea mondială.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie