Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Minţi sclipitoare, Minţi antrenate și Fii propriul tău lider

-20%
Minţi sclipitoare, Minţi antrenate și Fii propriul tău lider

Minţi sclipitoare, Minţi antrenate și Fii propriul tău lider

  • 25,00RON20,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 50

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066393034
    Dimensiuni: 13x20cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.16

Învață cum să cucerești cele mai redutabile limite

din calea evoluției tale: limitele interioare!


Toți vrem să avem o gândire sănătoasă, alimentată cu bucurii, liberă, sigură pe ea, flexibilă, creativă. Dar adeseori, în mod iresponsabil, ne lăsăm mintea nesupravegheată și neprotejată. Mințile timide, anxioase, imature, pesimiste, înspăimântate, oscilante și depresive sunt consecința acestei lipse de protecție. Cartea de față abordează astfel de probleme din perspectiva Teoriei Inteligenței Multifocale, pe care Dr. Augusto Cury a dezvoltat-o de-a lungul a 25 de ani, în care a lucrat cu pacienți, pedagogi, oameni de afaceri, medici și lideri din diverse domenii. 

Dr. Cury consideră că a fi actor principal pe scena vieții proprii nu înseamnă să nu eșuezi sau să nu plângi. Ci înseamnă să-ți găsești și să-ți cultivi căi de refacere a stimei de sine și a gândirii echilibrate, să-ți recunoști greșelile și să înveți cum să nu te mai lași prins în capcana gândurilor și emoțiilor autodistructive. 

Află de la un expert apreciat la nivel internațional cum să-ți îngrijești bunurile cele mai de preț, cum să fii autorul propriei vieți și cum să trăiești cu bucurie în fiecare zi!


Dr. Augusto Cury

Medic, psihiatru și psihoterapeut, dr. Cury este unul dintre cei mai cunoscuți gânditori ai Braziliei și ai lumii. Studiile și cursurile lui despre funcțiile memoriei, constituirea sinelui și a gândirii și cultivarea inteligenței au schimbat viața personală și profesională a milioane de oameni de pe tot Globul.

 Dr. Cury a scris 25 de cărți, traduse în peste 50 de țări, cu peste 17 milioane de exemplare vândute. Teoriile sale, printre care Teoria Inteligenței Multifocale, sunt obiect de studiu în universități din întreaga lume, cu ecouri în mai multe discipline (filosofie, psihologie, sociologie, pedagogie, leadership etc.).


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie