Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Mesajele ascunse ale bolilor. Dobândește vindecarea deplină și regăsește-ți drumul în viață

-20%
Mesajele ascunse ale bolilor. Dobândește vindecarea deplină și regăsește-ți drumul în viață

Mesajele ascunse ale bolilor. Dobândește vindecarea deplină și regăsește-ți drumul în viață

  • 20,00RON16,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 40

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392952
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.12

        Toate bolile au o dublă origine: fizică (dietă, consumul de tutun, ereditate etc.) și psihologică (traume emoționale, somatizări). Originea psihologică, deși este esențială, e foarte puțin cunoscută și luată în seamă de medicina modernă. 

Date fiind provocările prezentului, devine crucial să cunoaștem și să înțelegem semnificația simbolică a bolilor noastre, deoarece ea ne indică elementele necesare pentru a ne schimba viața și pentru a ne regăsi echilibrul și fericirea. Fără aceste schimbări, boala nu va fi niciodată vindecată în totalitate. Va persista sau va reapărea – inexorabil. 

Reputatul dr. Luc Bodin îți dezvăluie în cartea de față cum să afli semnificația bolilor tale plecând de la declanșatorul șocului emoțional. De asemenea, vei învăța ce sens are o anumită localizare a bolii în corp (inimă, ficat, genunchi, piele etc.) și ce mesaje ascunse îți livrează tipul de boală (cancer, osteoartrită, alergie etc.). Îți sunt oferite și numeroase exerciții pentru a-ți reconecta mintea și corpul.


DR. LUC BODIN

Doctor în medicină, licențiat în oncologie clinică, specialist în medicină naturală, autor de bestselleruri, conferențiar, consilier și formator. 

Practica lui medicală se bazează și pe acupunctură, homeopatie, sofrologie, laserterapie, mezoterapie, oligoterapie. 

Și-a completat pregătirea academică și practica medicală folosind NLP, simbolismul bolilor, micronutriție, microimunoterapie, dar și lucrul cu energie, magnetism, șamanism, geobiologie, EFT și Ho'oponopono, elaborând o formulă proprie de medicină spirituală.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie