Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Jocul Vieții și cum să-l joci

Jocul Vieții și cum să-l joci

Jocul Vieții și cum să-l joci

  • 25,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 50

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392983
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.00

Viața nu este o luptă, ci un joc, iar în Jocul Vieții vei câștiga când cunoști Legea Spirituală!

            Jocul Vieții și cum să-l joci este cea mai cunoscută carte din lume despre succes. Acest ghid clasic pentru a câștiga în viață prin atitudini și afirmații pozitive a inspirat și continuă să inspire milioane de oameni din întreaga lume să-și regăsească scopul și sentimentul apartenenței.

            Binecunoscuta Florence Scovel Shinn, pionieră a mișcării Noua Gândire, afirmă în această carte că viața este un joc al dăruirii și primirii și că orice vom trimite în lume se va întoarce în cele din urmă la noi. Descoperă și tu cum fiecare gând și fiecare cuvânt de azi îți creează realitatea de mâine. Află cum să-ți antrenezi mintea pentru a gândi corect și pentru a-i cere Inteligenței Infinite ce este cel mai potrivit pentru tine. Mesajul atemporal al cărții și abilitatea autoarei de a formula recomandări simple și eficiente pentru a obține succesul în toate aspectele vieții (bogăție, sănătate, relația perfectă) au ajutat atât de mulți oameni de-a lungul deceniilor, încât nicio altă lucrare nu a putut depăși impactul Legilor Spirituale formulate de Florence Scovel Shinn. Scrierile ei constituie și astăzi avangarda cărților care te ajută să ajungi la prosperitate și la starea de bine în orice domeniu.


            Florence Scovel Shinn

           Maestră a artei succesului, artistă și scriitoare talentată. A modelat domeniul evoluției spirituale și al Noii Gândiri. Prin cărțile sale motivaționale, a reprezentat o influență profundă pentru Louise L. Hay și pentru mulți alți pionieri ai transformării personale.

            Intuițiile unice și analizele ei fine au ajutat milioane de oameni să scape de capcanele minții și să-și recupereze puterea de a-și defini singuri viața.

            Editura For You i-a publicat, în premieră în România, și cartea Calea magică a intuiției, un manuscris inedit, descoperit de un negustor de cărți rare și tipărit de curând de Louise L. Hay.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie