Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Inima șamanului

Inima șamanului

Inima șamanului

  • 28,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 56

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392877
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.00

                    Intră în lumea sacră a șamanilor prin ritualuri străvechi și visuri mai bune!

               În cea mai recentă carte a sa, Inima șamanului, Alberto Villoldo se concentrează asupra visării întru ființare și asupra călătoriei în timp, așa cum le practică vindecătorii andini și amazonieni, a căror înțelepciune i-a schimbat radical viziunea asupra lumii. Villoldo împărtășește unele dintre învățăturile lor ancestrale ce subliniază rolul visului sacru: o viziune efemeră și totuși puternică ce ne îndrumă spre scopul nostru și ne arată locul propriu în Univers.

               Practicile din această carte te ajută să-ți creezi un vis sacru pentru tine, pentru cei dragi și pentru lumea întreagă. Croiește-ți destinul bazându-te pe curaj și viziune! Pășește și tu pe urmele Luptătorului Iluminat și învață cum să ieși din cele trei coșmaruri care învăluie dragostea, moartea și siguranța, apoi transformă-le în experiența libertății atemporale.

               Puterea creatoare a șamanilor ne este tuturor la îndemână, așa că hai să creăm frumusețea și vindecarea și să visăm împreună o lume nouă!


Dr. Alberto Villoldo

Antropolog specializat în medicină, psiholog și șaman, a studiat practicile de vindecare ale șamanilor andini și amazonieni, precum și aspectele medicale ale legăturii corpului cu mintea și neurofiziologia vindecării. Dr. Villoldo a înființat Societatea celor Patru Vânturi (The Four Winds) și Școala Corpului de Lumină pentru a pregăti un nou val de șamani moderni.

Prin cărțile și cursurile sale, el combină înțelepciunea ancestrală cu practici de ultimă oră din domeniul nutriției, biologiei și neuroștiinței.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare