Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Cele Patru Introspecții. Puterea, înțelepciunea și harul Protectorilor Pământului

Cele Patru Introspecții. Puterea, înțelepciunea și harul Protectorilor Pământului

Cele Patru Introspecții. Puterea, înțelepciunea și harul Protectorilor Pământului

 • Autor: Villoldo Dr. Alberto
  ISBN: 9786066392723
  Dimensiuni: 13x20cm
  Pagini: 256
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 33,00RON TVA Inclus

Cele Patru Introspecții reprezintă învățăturile pline de înțelepciune care au fost protejate de societățile secrete ale Protectorilor Pământului, renumiții șamani din America. Ele afirmă că toate creaturile – oameni, balene și chiar stele – sunt făcute din Lumina manifestată prin puterea intenției.


Protectorii Pământului au asimilat Introspecțiile și le-au folosit pentru a vindeca diverse tipuri de boli, pentru a elimina suferința emoțională și chiar pentru a dezvolta corpuri care îmbătrânesc și se vindecă în mod diferit. Stăpânirea Introspecțiilor îți permite să-ți reconfigurezi ADN-ul și să participi conștient la evoluția ta biologică, emoțională și spirituală.

 Potrivit profețiilor trimise în lume de către Protectorii Pământului mayași, incași și hopi, ne aflăm la un punct de cotitură în istoria omenirii, când se naște o nouă specie de oameni. Vom realiza cu toții un salt cuantic de la Homo sapiens la Homo luminous, iar Introspecțiile ne învață tehnicile străvechi pe care să le practicăm pentru a deveni ființe de Lumină, cu abilitatea de a percepe la un nivel mult mai înalt energia și vibrațiile ce alcătuiesc universul fizic.

DR. ALBERTO VILLOLDO

Este antropolog specializat în medicină, psiholog și șaman. La cererea mentorilor săi, șamanii Q'ero, dr. Villoldo a înființat Societatea celor Patru Vânturi (The Four Winds) și Școala Corpului de Lumină, pentru a pregăti un nou val de șamani moderni. În paralel, el a studiat aspectele medicale ale legăturii corpului cu mintea, precum și neurofiziologia vindecării. 

A scris aproape 20 de lucrări, traduse în numeroase limbi străine, răspândind astfel înțelepciunea și abilitățile șamanilor și predându-le prin cursuri și seminare tuturor celor care se simt chemați să aprofundeze această cunoaștere ancestrală, combinată cu practici de ultimă oră din domeniul nutriției, biologiei și neuroștiinței.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie