Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Întâlnire cu un călugăr

Întâlnire cu un călugăr

Întâlnire cu un călugăr

 • Autor: Mukherjee Jayant
  ISBN: 9786066392884
  Dimensiuni: 13x20 cm
  Pagini: 256
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.24
 • 28,00RON21,00RON

Care este scopul vieții noastre?

Care este importanța lui Swami Vivekananda și a învățăturilor sale în lumea grăbită de astăzi?

Sunt religia și spiritualitatea unul și același lucru?


Atunci când Deepak și Dipali ajung în Dehradun pentru a-l întâlni pe Jayant, pe prietenul lor din copilărie, aduc cu ei un călugăr... 

Prezența lui imprimă o direcție neobișnuită, înspre spiritualitate, prin relatări deopotrivă provocatoare și interesante, redate din perspectiva tradițiilor indiene. Discuția devine tot mai profundă, abordând chestiuni precum sensul vieții, viziunea, munca, organizația, liderul ca mentor și realitatea. Protagoniștii navighează printre curenții umanismului, ai filosofiei, religiei și managementului și încearcă să răspundă la întrebări cu care însuși Swami Vivekananda s-a luptat.

Cartea de față te invită la o întâlnire profundă cu spiritualitatea și te învață cum să-ți alegi propria cale spre adevăr. Citind-o, vei obține un sentiment de optimism și de încredere în sine ce îți va infuza toate aspectele vieții.


JAYANT MUKHERJEE 

Este absolvent al Institutului Indian de Management din Ahmedabad și al Institutului Indian de Tehnologie BHU. Are peste 20 de ani de experiență bogată și variată în educație, consultanță și îndrumare. 

Este consultant și formator pentru manageri, precum și un luptător neobosit pentru drepturile animalelor și ecologie în general.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie