Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Uleiuri biblice tămăduitoare

Uleiuri biblice tămăduitoare

Uleiuri biblice tămăduitoare

  • 20,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 40

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9789731701646
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.22

Uleiuri biblice tămăduitoare

            Această carte extraordinară oferă cunoaşterea practică pe care au avut-o Iisus şi discipolii săi, când îi ungeau pe oameni cu uleiuri terapeutice şi îi vindecau. În ea, dr. David Stewart ne împărtăşeşte informaţii despre uleiuri uitate de secole şi modul în care ştiinţa modernă demonstrează că ele sunt mai eficiente decât antibioticele, iar în ziua de astăzi vindecă o mulţime de boli.

            „Este cea mai bună carte pe care am citit-o în viaţa mea. Am terminat-o în trei zile, în pofida faptului că am doi băieţi mici de crescut, unul de 3 și altul de 4 ani. Mi-a plăcut că stabileşte o bază biblică pentru folosirea uleiurilor esenţiale – două teme care îmi plac foarte mult. Pur şi simplu, nu am putut să o las din mână până nu am terminat-o şi aş reciti-o oricând.”

            Kelly Fowler, casnică, mamă Flagstaff, Arizona

            „Este una dintre puţinele cărţi pe care le-am citit şi pe care, pur şi simplu, nu am putut să o las din mână până nu am terminat-o. Nu vă pot spune în cuvinte cât de mult mi-a făcut plăcere să o parcurg. Este cu adevărat grozavă!”

            Owen Newman, scriitor şi pionier în domeniul artizanatului, Missouri

            „O carte excelentă! Cu răspunsuri luate direct din Biblie şi cu aplicaţii practice. Asemenea informaţii rare au fost ţinute ascunse mult prea mult timp. Prin cercetarea extraordinară realizată de dr. Stewart, până şi cei care nu se pricep la asemenea lucruri vor găsi aici un ghid plin de înţelepciune care le va schimba viaţa.”

            Preot Dennis Petersen, autor al cărţii Dezvăluirea misterelor creaţiei

 

Dr. David Stewart

            A fost preot metodist şi profesor universitar şi este o autoritate în materie de uleiuri esențiale şi folosirea lor în vindecare. Dr. Stewart a scris 16 cărți, dintre care două au câştigat premiul din partea Jurnalului American de îngrijire a bolnavilor, iar una dintre ele a fost vândută în 2 milioane de exemplare, în 10 limbi.

            El călătoreşte peste tot pe planetă, ținând seminarii despre uleiurile vindecătoare menționate în Biblie şi despre modul în care sunt folosite. Dr. Stewart a apărut la emisiuni de televiziune din 44 de țări.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie