Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Trăiește fără frică! Tehnici de autohipnoză

Trăiește fără frică! Tehnici de autohipnoză

Trăiește fără frică! Tehnici de autohipnoză

  • 28,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 56

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066393065
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.25

Te-ai simțit vreodată blocat, epuizat sau lipsit de motivație? Te gândești cu tristețe la visurile tale pe care s-a pus praful – fiindcă n-ai știut cum să le duci la îndeplinire sau ai crezut că nu sunt realizabile? 

Poate că în trecut ți-ai pierdut busola și viața ta s-a izbit de stânci ostile, până când ai naufragiat pe un țărm necunoscut și sterp. Dar nu acesta este locul unde vrei să trăiești. 

Tehnicile descrise în cartea Trăiește fără frică! te ajută să înfrunți iar valurile vieții și să faci în sfârșit schimbările mult așteptate în fiecare aspect al existenței tale: muncă, bani, bogăție, relații, iubire, dependențe, suferințe sufletești sau trupești, stres și griji cotidiene. 

Modul în care îți trăiești viața se bazează pe o serie de obiceiuri și modele consacrate. Înlocuind obiceiurile vechi cu altele noi, îți schimbi viața în bine, susține psihoterapeuta Ailsa Frank. Ea și-a conceput cartea astfel încât să obții imediat o atitudine de tip „Pot să o fac!”. 

Asimilează în rutina ta zilnică tehnicile simple descrise de autoare, astfel încât ele să devină parte din modul tău de viață. Purifică-ți gândirea de tot ceea ce este fals și inutil, eliberându-te de tot ceea ce este negativ în viața ta. 

Și pornește fără frică spre visurile tale! 

AILSA FRANK 

Hipnoterapeută atestată și membră a unor asociații și organizații de profil, precum National Guild of Hypnotists (SUA), General Hypnotherapy Register (Marea Britanie) și National Hypnotherapy Society (Marea Britanie). E și membră asociată în cadrul prestigioasei instituții The Royal Society of Medicine (Marea Britanie). 

Lucrează atât cu adulți, cât și cu adolescenți și copii, abordând diferite afecțiuni și simptome: alcoolism, depresie, anxietate, stres ridicat, furie, lipsă de încredere în sine, tulburări alimentare, instabilitate financiară pe fond nervos, temeri obsesive, dependență de droguri, insomnie și multe altele. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie