Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Mesaje de la Maeștri. Să folosim din plin puterea iubirii

Mesaje de la Maeștri. Să folosim din plin puterea iubirii

Mesaje de la Maeștri. Să folosim din plin puterea iubirii

  • 30,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 60

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392419
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.27

Forța esențială a vieții, energia supremă de vindecare... Numele ei este „Iubirea”.

Folosește-i din plin puterea extraordinară!


Folosind înțelepciunea ghizilor spirituali, cea care ne-a construit destinele, binecunoscutul autor și psihoterapeut Dr. Brian Weiss ne revelează miraculosul potențial al iubirii.

Citește în Mesaje de la Maeștri despre experiențele uluitoare ale unor persoane reale, care exprimă un adevăr profund, dar foarte simplu, venit de la sufletele eterne din jurul nostru. Descoperă ce se întâmplă după ce murim, învață strategii pentru a-ți depăși neliniștea și pentru a-ți vindecare relațiile și află care este rolul lui Dumnezeu în adoptarea deciziilor.

Dr. Brian Weiss îți oferă, de asemenea, exerciții și meditații pentru a-ți folosi din plin puterea iubirii și pentru a-ți schimba complet viața.

Mesajele de la Maeștri au sosit. Ești gata să le primești?

Dr. Brian Weiss


Ca psihoterapeut tradițional, dr. Brian Weiss a fost uimit și sceptic când unul dintre pacienții săi a amintit traume din trecut ce păreau să dețină cheia unor coșmaruri și atacuri de anxietate recurente. Scepticismul i-a dispărut când acesta a început să canalizeze mesaje din „spațiul dintre vieți“ ce conțineau revelații remarcabile despre familia Dr. Weiss și fiul său mort. Folosind terapia prin regresie în trecut, Dr. Weiss a reușit să-și vindece pacientul și să se angajeze într-o fază nouă și mai semnificativă a propriei cariere.

Absolvent al prestigioaselor Columbia University și Yale Medical School, Dr. Weiss e Președinte Emerit (Psihiatrie) al Centrul Medical Mount Sinai din Miami.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare