Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Introducere generală la „Cursul de miracole”

-31%
Introducere generală la „Cursul de miracole”

Introducere generală la „Cursul de miracole”

  • 14,50RON10,00RON

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9737978803
    Dimensiuni: 12x19
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.14

Introducere generală la „Cursul de miracole”

            Cursul de miracole este un set de trei cărţi dictate de Iisus, din care învăţăm cum să ne aducem aminte de Dumnezeu, desfăcând vina prin iertarea oferită celorlalţi. Cursul s-a născut în 1965, ca răspuns la rugămintea a doi psihologi interesaţi să găsească „o altă modalitate” de raportare la alţii. Dictarea Cursului de miracole s-a încheiat în 1972, iar cărţile s-au publicat în 1976.

            Introducerea generală la Cursul de miracole este o prezentare aprofundată a principiilor iertării din Curs, cuprinzând şi amănunte despre felul în care a fost scris Cursul. Autorul Introducerii, Kenneth Wapnick, a fost prietenul apropiat şi asociatul celor două persoane a căror decizie de a-şi uni eforturile în vederea unui interes comun a declanşat dictarea Cursului. Kenneth Wapnick lucrează cu Cursul din 1973, când a început să scrie pe tema lui, să îl predea şi să îi utilizeze principiile în activitatea sa de psihoterapeut.

 

Dr. Kenneth Wapnick       

            A fost prietenul apropiat şi asociatul celor două persoane a căror decizie de a-şi uni eforturile în vederea unui interes comun a declanşat dictarea Cursului de miracole.

            Kenneth Wapnick utilizează Cursul din 1973, când a început să scrie pe tema lui, să îl predea şi să îi utilizeze principiile în activitatea sa de psihoterapeut.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie