Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Iartă cu adevărat

-70%
Iartă cu adevărat

Iartă cu adevărat

  • 33,00RON10,00RON

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066391177
    Dimensiuni: 14x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.28

Iartă cu adevărat

            Ai fost nedreptățit adeseori. Ai fost mințit și păcălit.

            Cineva ți-a făcut mult rău, fie direct, fie indirect, lovind într-o persoană sau într-un principiu la care ții.

            Te simți dezamăgit și nemulțumit de unele dintre deciziile pe care le-ai luat de-a lungul vremii.

            Resentimentele față de tine și față de alții îți macină timpul, energia, visele, gândurile…

            Cartea Iartă cu adevărat prezintă și analizează situații reale pe care le-am considera impardonabile: pierderi cauzate de conflicte armate, trădare în căsnicie și în alte forme de parteneriat, abuzuri suferite în copilărie sau la locul de muncă etc. Toate au în comun durerea trăită de victimă, cu atât mai copleșitoare cu cât pare imposibil de înlăturat. Dr. Fred Luskin a studiat efectele toxice ale resentimentelor și a dezvoltat metode eficiente prin care a ajutat sute de oameni să se elibereze de aceste blocaje și să meargă mai departe. Oamenii cu care a lucrat păreau prinși pentru totdeauna în durerea cauzată de nedreptate și dezamăgire. Însă au învățat să meargă mai departe.

            Află din Iartă cu adevărat cum se formează resentimentele ca să înveți cum să le elimini sau să le eviți. Vei descoperi pe cine și ce trebuie să ierți de fapt și cum îți va schimba viața acest pas pe care îl credeai inconceptibil.

Dr. Fred Luskin

            Este director al Forgiveness Projects (Proiectele Iertării) în cadrul Universității Stanford, consultant senior în promovarea sănătății în cadrul aceleiași universități, profesor la Institute for Transpersonal Psychology (Institutul pentru Psihologie Transpersonală) și membru al Greater Good Science Center (Centrul pentru Cunoașterea Binelui Superior).

                În miezul preocupărilor sale se află cercetarea, testarea și elaborarea unor tehnici de eliminare a stresului pentru reducerea numărului și intensității afecțiunilor fizice provocate de acesta. O parte din concluziile sale în acest domeniu de studiu se reflectă și în lucrarea Stress Free for Good: Ten Proven Life Skills for Health and Happiness (Eliberat de stres pentru totdeauna: 10 aptitudini dovedite pentru obținerea sănătății și fericirii), scrisă împreună cu dr. Kenneth Pelletier.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie