Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Universul te susține. Transformă-ți frica în credință

Universul te susține. Transformă-ți frica în credință

Universul te susține. Transformă-ți frica în credință

  • 30,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 60

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392594
    Dimensiuni: 13x20cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.19

Acceptă, lasă-te în seama Universului și dedică-te fără grijă evoluției tale spirituale! 

Așa a procedat Gabrielle Bernstein, autoare de bestselleruri New York Times și vorbitoare motivațională de anvergură internațională. Află din cartea ei Universul te susține cum și-a transformat frica în credință și căderile în evoluție. Studiile ei de caz și lecțiile învățate au valoare universală și îți oferă un cadru pentru eliberarea blocajelor din calea a ceea ce cu toții ne dorim cel mai mult: fericire, siguranță și direcție clară.

Ridică-ți nivelul energiei și mobilizează-ți puterea interioară, de care uiți uneori. Când te simți la pământ, când crezi că ești pierdut și nu mai poți fi sigur de nimic, când crezi că durerea este copleșitoare, nu uita de sincronicitate, de sprijin, de bucurie și de iubire! 

Cartea de față te învață în pași concreți cum să renunți la necesitatea de a controla, cum să te relaxezi bucurându-te de sentimentul de certitudine și de libertate, astfel încât să nu mai alergi după viață, ci să trăiești cu adevărat.

GABRIELLE BERNSTEIN 

Oprah o socotește „lider de gândire al noii generații“. New York Times a numit-o „noul model de urmat“. 

Gabrielle Bernstein se consideră „activistă spirituală“ și a organizat recent, împreună cu Deepak Chopra, cea mai mare meditație de grup, omologată de Cartea Recordurilor Mondiale Guiness. 

Gabrielle participă regulat ca expertă în emisiunea The Dr. Oz Show și apare în Topul Forbes 20 Best Branded Women. Activitatea ei este urmărită de milioane de oameni în mediul online, iar cărțile ei sunt bestselleruri traduse în numeroase limbi.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare