Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Călătorii în afara corpului

Călătorii în afara corpului

Călătorii în afara corpului

  • 40,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 80

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066391931
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.29

            La 43 de ani, Robert A. Monroe, om de afaceri de succes, a început să aibă experiențe ce urmau să-i schimbe complet viața. Impredictibil și dincolo de voința sa, Monroe ieșea din corpul său fizic pentru a călători, printr-un „al doilea corp“, în locuri îndepărtate de realitatea fizică și spirituală a vieții sale. A ajuns astfel în zone eliberate de limitele timpului, spațiului și morții.

            Relatările lui Monroe despre aceste experiențe neobișnuite și puternice, precum și interpretările sale le-au adus mângâiere și confirmări nenumăraților oameni care au trăit și trăiesc astfel de stări. De asemenea, ele au atras atenția cercetătorilor științifici, medicilor și inginerilor.

            „Această carte e scrisă de un om profund care încearcă să expună lucrurile exact așa cum sunt. Fără infatuări. Este doar un bun cetățean care a fost «afară» de sute de ori și vrea să le împărtășească și altora aceste experiențe.“

                                                   The Last Whole Earth Catalog

         „Experiențele lui Robert Monroe sunt, probabil, mai fascinante decât ale oricărei persoane a timpului nostru, cu excepția lui Carlos Castaneda.“

                                                    Joseph Chilton Pearce, Magical Child

         „Indiferent de explicațiile lor «reale», călătoriile lui Monroe reprezintă o lectură splendidă.“

                                                      Michael Hutchinson, Megabrain

 Robert A. Monroe

            Deschizător de drumuri în explorarea experiențelor în afara corpului, Robert A. Monroe a început să cerceteze formele extinse ale conștienței umane pe care le trăia el însuși. El a inventat tehnologia audio Hemi-Sync® și a fondat The Monroe Institute®, o organizație globală dedicată înțelegerii și utilizării conștiinței extinse.

             Fiu al unei doctorițe și al unui profesor universitar, absolvent de studii superioare, Monroe a ajuns om de afaceri în domeniu mass-media, menționat și în topul Who's Who in America. Relatările sale despre experiențele proprii în afara corpului sunt înregistrate cu obiectivitatea și minuțiozitatea unui reporter. Cărțile sale au devenit rapid lucrări de referință în domeniu.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare