Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Arhetipurile. Cine ești tu?

Arhetipurile. Cine ești tu?

Arhetipurile. Cine ești tu?

 • Autor: Myss Dr. Caroline
  ISBN: 9786066392556
  Dimensiuni: 13x20 cm
  Pagini: 306
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.28
 • 30,00RON22,50RON

        De ce te atrag anumite persoane, idei sau obiecte, pe când altele îți repugnă inexplicabil? De ce ai uneori sentimentul că viața pe care o trăiești nu ți se potrivește?

Află din Arhetipurile care sunt modelele universale de comportament ce te caracterizează și cum să te înțelegi mai bine pe tine și pe mediul în care trăiești. Știind că arhetipurile îți configurează viața, Caroline Myss, autoare de bestselleruri New York Times, îți prezintă în cartea de față zece arhetipuri primare specifice vremurilor de azi, printre care Căutătorul spiritual, Creatorul, Rebelul, Vizionarul, precum și numeroase arhetipuri secundare. 

A afla care arhetipuri te descriu cel mai bine și care sunt punctele lor tari și cele slabe constituie doar începutul. Folosește aceste cunoștințe pentru a lua decizii mai conștiente în toate aspectele vieții tale, de la carieră până la relații, evitând capcanele obișnuite ale tipului tău de personalitate în timp ce îți folosești la maximum punctele forte. Rezultatul este o viață mai fericită, mai autentică și mai împlinită. 

Descoperă-ți întregul potențial și folosește-ți puterile unice!

CAROLINE MYSS

Autoare de cărți și programe de studiu în domeniul conștienței umane, al spiritului și al misticismului, al sănătății și al medicinei energetice. Promotoare a științei intuiției medicale. Cărțile sale sunt bestselleruri în topul New York Times și au fost traduse în peste 20 de limbi.  

Caroline a predat în 35 de țări, continuându-și activitatea internațională și în prezent. Oprah Winfrey i-a oferit lui Caroline propriul program de televiziune, prin rețeaua OXYGEN, din New York. De asemenea, ea are peste 180 de înregistrări audio pe teme din domeniul holistic.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie