Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Învață cum să lucrezi cu cristalele în 21 de zile

Învață cum să lucrezi cu cristalele în 21 de zile

Învață cum să lucrezi cu cristalele în 21 de zile

  • 28,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 56

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392013
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.30

Învață cum să lucrezi cu cristalele în 21 de zile

Judy Hall este recunoscută la nivel internațional ca expertă în cristale. Cărțile sale sunt o referință în acest domeniu, distilându-i înțelepciunea și experiența în vindecarea cu cristale.

Cartea de față rezumă această bogăție și complexitate într-un program scurt și practic prin care oricine poate să descopere puterea remarcabilă a cristalelor.

Citește despre specificul multor tipuri de cristale și află care le sunt vibrațiile și potențele. Cartea expune, de asemenea, o largă varietate de utilizări pentru cristale, printre care vindecarea chakrelor, meditație și atenuarea poluanților din locuința ta și din mediu. Vei vedea și cum cristalele sunt esențiale pentru sporirea energiei și deschiderea spre o conștiință superioară.

Fie că ești începător sau inițiat în acest domeniu, vei găsi în fiecare pagină ceva care să te inspire.

Descoperă spectrul larg al utilizării cristalelor în numai 21 de zile!

               Bucură-te de frumusețea, culoarea și strălucirea cristalelor prezentate în această carte deosebită, cu planșe color!

Judy Hall

Autoare cunoscută în toată lumea, expertă în cristale, terapeută, specialistă în astrologie și psihologie, gazdă de emisiuni radio și organizatoare de seminare, Judy Hall a absolvit o facultate de Studii Religioase şi un masterat de Astronomie şi Astrologie Culturală. De asemenea, are cunoștințe ample despre numeroase religii şi mitologii ale lumii.

 Numeroasele sale cărți, inclusiv cea mai bine vândută dintre ele, Crystal Bible [Biblia cristalelor], au fost traduse în 16 limbi și sunt lucrări de referință în domeniu.

Judy are peste 40 de ani experiență în utilizarea cristalelor și s-a specializat în citirea vieților trecute și regresii, precum și în vindecarea sufletului și a trupului.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare