Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Regulile Reale ale vieții. Echilibrarea condițiilor vieții cu cele proprii

-25%
Regulile Reale ale vieții. Echilibrarea condițiilor vieții cu cele proprii

Regulile Reale ale vieții. Echilibrarea condițiilor vieții cu cele proprii

  • 35,00RON26,25RON

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9786066392105
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.29

Regulile Reale ale vieții. Echilibrarea condițiilor vieții cu cele proprii

Viața ne aduce tuturor provocări și piedici. Indiferent ce spunem ori facem sau indiferent în ce credem, ea își are propriile condiții, care nu sunt ceea ce am gândit noi. Trudim ca să avem o anumită viață, dar până atunci trăim altceva.

Și atunci? Cum să ne adunăm curajul și tăria de a merge mai departe? Cum să creăm Planul B și să devenim mai înțelepți de pe urma experienței?

Călătoria lui Ken Druck prin tragedia de după moartea fiicei sale, Jenna, l-a condus la descoperirea secretelor despre cum să supraviețuim în urma celor mai mari pierderi și cum să aflăm darurile tainice ale unei asemenea situații: oportunități imperceptibile de dezvoltare spirituală, de reînnoire, descoperire, sens și chiar bucurie.

Prin experiența sa de instructor și confident pentru oameni din lumea întreagă, Ken cunoaște diferența dintre utopie și adevărul absolut. Abordarea lui sinceră și revigorantă transformă adversitatea în oportunitate.

Cartea Regulile Reale ale vieții nu prezintă o soluție rapidă și nici nu banalizează luptele din viață. Ea îți arată cum să te vindeci. Cum să te dezvolți sufletește. Cum să fii deopotrivă distrus și întreg, devenind și rămânând realist. Odată ce cunoști Regulile Reale, echilibrezi condițiile vieții cu cele proprii și trăiești cu bucurie și curaj.

 „Recomand cu căldură această excelentă carte a lui Ken Druck. Citește-o și pune-i înțelepciunea dobândită cu greu să lucreze spre binele tău.“

Dr. Gay Hendricks (Cinci dorințe și Prima regulă a lui Ten, Editura For You)

 

Dr. Ken Druck

Este unul dintre pionierii transformării personale în SUA, cu inovații în domeniile psihologia bărbaților, coaching executiv, consultanță organizațională, parenting, vindecare de pe urma doliului și, mai recent, arta  de a transforma adversitatea în oportunitate.

Firma lui de coaching, consultanță și team building (Druck Enterprises Inc.) are o bază vastă de clienți, printre care Microsoft, Pfizer, IBM, U-T San Diego și YMCA.

De la fondarea Centrului Jenna Druck, în 1996, „Dr. Ken“ a devenit colac de salvare pentru mii de familii care au suferit o pierdere. El este solicitat adesea să ajute în procesul de vindecare după evenimente tragice, precum atacurile teroriste din 11 septembrie, masacrul de la liceul Columbine și uraganul Katrina.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie