Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

B.L.I.S.S. Natura extazului

-25%
B.L.I.S.S. Natura extazului

B.L.I.S.S. Natura extazului

 • 11,50RON8,63RON

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

 • ISBN: 9789737978745
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.25

B.L.I.S.S. Natura extazului 

           „Nu trebuie să ne blocăm într-o viaţă obişnuită, atunci când în interiorul nostru se afla o viaţă extraordinară. Ştiu acest lucru, pentru că le am pe amândouă”, spune Maureen Moss, autoare, consilieră pe teme de dezvoltare personală şi conducătoare de workshopuri.

            În cartea B.L.I.S.S. Natura extazului, ea ne conduce într-o călătorie extraordinară înapoi la adevărata noastră natură: la extaz. Această călătorie magică operează o vindecare profundă – atât la nivel personal, cât şi global.

            B.L.I.S.S. ne arată cum să armonizăm cele cinci elemente ale extazului: echilibru, iubire, integritate, sexualitate şi suflet. Pe parcursul cărţii, suntem ajutaţi în acest sens de relatări personale legate de transformare şi de o serie de explorări interioare.

 • B - (Balance) Echilibrul poate fi găsit atunci când umblam în lumina unui adevăr care depăşeşte cu mult orice adevăr pe care-l cunoaşte mintea în prezent.
 • L -  (Love) Iubire: „Oare sunt iubit şi iubesc şi eu aşa cum trebuie?” În fiecare moment în care îți vei atinge inima, vei ajunge să ştii mai mult despre Iubire.
 • I -  Integritate: Există o imensă libertate şi o legătură profundă cu pulsul universal atunci când ne trăim viaţa cu Integritate.
 • S - Sexualitate: Înţelegerea aspectului divin al Sexualităţii noastre şi a forţei pure a energiei noastre sexuale sacre ne va deschide inima şi ne va permite să ne apropiem şi  mai mult de inima lui Dumnezeu.
 • S - Suflet: Când urmezi mesajul Sufletului, ai de plătit un preţ, dar te aşteaptă şi o recompensă. Preţul este că viaţa ta, aşa cum ai cunoscut-o, nu va mai fi niciodată la fel. Recompensa: viaţa ta, aşa cum ai cunoscut-o, nu va mai fi niciodată la fel.

MAUREEN MOSS

Este recunoscută internațional ca instructor în domeniul relațiilor. A moderat numeroase emisiuni radiofonice despre iubire şi căsnicie. Este cunoscută și pentru prelegerile ei motivaționale. În calitate de îndrumătoare plin de dinamism a unor seminare, Maureen a fost descrisă ca o persoană sensibilă, spirituală şi înțeleaptă.

Țelul asupra căruia se concentrează este să-i ajute pe oameni să se accepte integral – cu iubire pentru cine sunt şi cu îngăduință pentru cine nu sunt –, depăşind barierele egoismului şi ale personalității, trecând la o viață mai liberă care să le ofere mai multă împlinire.

A implementat cu succes programe pentru familii în situație de criză şi pentru copii fără adăpost, concentrându-se pe dezvoltarea respectului pentru propria persoană.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie