Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Bucuria afacerilor. Și dacă afacerile sunt aventura vieții?

Bucuria afacerilor. Și dacă afacerile sunt aventura vieții?

Bucuria afacerilor. Și dacă afacerile sunt aventura vieții?

 • Autor: Milasas Simone
  ISBN: 9786066392389
  Dimensiuni: 16x22
  Pagini: 208
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.24
 • 38,00RON19,00RON

Bucuria afacerilor. Și dacă afacerile sunt aventura vieții?

Bucuria afacerilor

Instrumente, relatări și sugestii practice pentru a-ți schimba afacerea într-un mod diferit.   

 „Joy of Business/Bucuria afacerilor nu înseamnă să fii fericit în mod isteric. Ci înseamnă a înțelege că alegerile pe care le faci pot sau nu să funcționeze, dar că tu trebuie să-ți păstrezi curajul de a merge mai departe și de a te schimba, chiar abandonând, dacă este cazul.

Joy of Business este despre crearea unui sistem armonios ce permite ca în fiecare zi să apară mai mult decât ceea ce pare posibil în realitate.”

Simone Milasas, C.F.M.W

                      Simone Milasas


                Este un lider dinamic care călătorește în jurul Globului pentru a demonstra cum să faci afaceri cu bucurie. De peste două decenii, ea se află în primul plan al domeniului creativității și dezvoltării afacerilor. Ea sesizează bucuria posibilităților și a viitorului și știe că în orice situație există posibilitatea de a alege.

                Simone a lucrat în multe domenii, în întreaga lume. A deținut companii, le-a creat, le-a condus și le-a schimbat cu entuziasm, invitându-i și pe ceilalți să admită noi posibilități. Obiectivul ei este acela de a le da oamenilor puterea de a vedea că afacerile sunt o sursă de creație. Simone este fondatoarea conceptului Joy of Business/Bucuria afacerilor, precum și Coordonator la nivel mondial pentru Access Consciousness®, organizație extinsă acum în peste 170 de țări.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie