Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Hipnoza umanistă. Schimbă-te cu ajutorul stărilor de conștiență extinsă

-25%
Hipnoza umanistă. Schimbă-te cu ajutorul stărilor de conștiență extinsă

Hipnoza umanistă. Schimbă-te cu ajutorul stărilor de conștiență extinsă

  • 35,00RON26,25RON

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9786066392808
    Dimensiuni: 13x20cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.29

O metodă eficientă pentru a atinge o stare de conștiență extinsă, favorabilă vindecării, creativității și unei vieți cu mult mai bune!


Hipnoza umanistă este o carte inovatoare și un manual cu privire la arta practicării hipnozei umaniste, o tehnică puternică și eficientă pentru a te elibera de lanțuri și a-ți trezi ce este mai bun în tine. 

În hipnoza umanistă, spre deosebire de alte forme de hipnoză, atingi un nivel superior al conștienței de sine. Ca urmare, nu mai ești pasiv și nu mai trebuie să renunți la control sau să lași lucrurile să treacă de la sine. Hipnoterapeutul devine un ghid care te ajută să intervii direct în cursul evenimentelor, păstrându-ți întreaga autonomie.

Olivier Lockert, fondatorul hipnozei umaniste, îți prezintă bazele teoretice și tehnicile esențiale pentru a intra în contact cu Conștiența ta superioară, mulțumită multor exerciții practice susținute de mărturii, valabile pentru toate situațiile de viață.

Descoperă această perspectivă bogată și stimulatoare asupra psihologiei și asupra existenței! Învață și tu tehnici de inducție hipnotică pentru deschiderea conștienței, precum și instrumente de schimbare simple și cu eficacitate imediată.

OLIVIER LOCKERT

Hipnoterapeut de peste 25 de ani, la Paris, formator la nivel internațional în hipnoza ericksoniană și în NLP, precum și fondatorul hipnozei umaniste. 

Este autorul mai multor cărți despre terapie și dezvoltare personală, vândute în peste 60 de țări. 

Conduce Institutul Francez de Hipnoză Umanistă și Ericksonian (IFHE) și susține în mod regulat cursuri de formare și seminare în Franța și în întreaga lume.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie