Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor

-25%
Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor

Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor

 • Autor: Levine Dr. Peter A.
  ISBN: 9786066392297
  Dimensiuni: 13x20cm
  Pagini: 320
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.26
 • 35,00RON26,25RON

Numărul copiilor anxioși, deprimați, hiperactivi sau retrași este uimitor de mare – și în continuă creștere!     Milioane de copii trec prin agresiuni, violențe (reale ori din mass-media), abuzuri sau molestări sexuale. Mulți alții sunt traumatizați de situații „obișnuite“: proceduri medicale îngrozitoare, accidente, pierderi și divorțuri.

Cartea Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor le aruncă un colac de salvare părinților care se întreabă cum să-și ajute copiii tulburați de situații problematice. Dr. Peter A. Levine și Maggie Kline oferă unelte simple, dar puternice, pentru a-i păstra pe copii în siguranță și pentru a-i ajuta să-și revină după o sperietură sau după un eveniment copleșitor.

În plus, autorii au conceput pentru cititori pași ușor de urmat pentru detașarea de traumă, precum și activități de contracarare a efectelor ei asupra corpului, minții și spiritului copilului.
Această carte revoluționară simplifică un subiect complex și adeseori mistificat, dându-le idei și putere părinților pentru a crește tineri cu adevărat încrezători, rezistenți și senini, în ciuda vremurilor stresante și turbulente.

DR. PETER A. LEVINE

Studiază și vindecă traume de aproape 40 de ani. A creat metoda Somatic Experiencing® (Experimentarea somatică) și a întemeiat Fundația pentru Îmbogățirea Spiritului Uman. A fost consultant pentru NASA în domeniul stresului.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie