Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor

Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor

Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor

  • 35,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 70

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392297
    Dimensiuni: 13x20cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.26

Numărul copiilor anxioși, deprimați, hiperactivi sau retrași este uimitor de mare – și în continuă creștere!     Milioane de copii trec prin agresiuni, violențe (reale ori din mass-media), abuzuri sau molestări sexuale. Mulți alții sunt traumatizați de situații „obișnuite“: proceduri medicale îngrozitoare, accidente, pierderi și divorțuri.

Cartea Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor le aruncă un colac de salvare părinților care se întreabă cum să-și ajute copiii tulburați de situații problematice. Dr. Peter A. Levine și Maggie Kline oferă unelte simple, dar puternice, pentru a-i păstra pe copii în siguranță și pentru a-i ajuta să-și revină după o sperietură sau după un eveniment copleșitor.

În plus, autorii au conceput pentru cititori pași ușor de urmat pentru detașarea de traumă, precum și activități de contracarare a efectelor ei asupra corpului, minții și spiritului copilului.
Această carte revoluționară simplifică un subiect complex și adeseori mistificat, dându-le idei și putere părinților pentru a crește tineri cu adevărat încrezători, rezistenți și senini, în ciuda vremurilor stresante și turbulente.

DR. PETER A. LEVINE

Studiază și vindecă traume de aproape 40 de ani. A creat metoda Somatic Experiencing® (Experimentarea somatică) și a întemeiat Fundația pentru Îmbogățirea Spiritului Uman. A fost consultant pentru NASA în domeniul stresului.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie