Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Dependent de Spirit (ediție revizuită)

-25%
Dependent de Spirit (ediție revizuită)

Dependent de Spirit (ediție revizuită)

  • 35,00RON26,25RON

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9786066391474
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.21

            Dependent de Spirit (ediție revizuită)


            Cum se face că o publicistă de succes din New York, o tânără amatoare de distracții, se transformă într-un ghid pentru noua generație?

           De la dezamăgiri în dragoste și anxietate până la tulburări de alimentație și consum de droguri, Gabrielle Bernstein a parcurs un drum anevoios până la a înțelege că frica nu este deloc înfricoșătoare cu adevărat și, cel mai adesea, nici măcar reală. Ea a renunțat la neîncrederea în sine și la dependențe de tot felul pentru a face loc unui tip nou de experiență.

           În cartea sa „Dependent de Spirit”, Gaby ne povestește cum și-a transformat viața și ne oferă propria ei călătorie spirituală drept ghid pentru a ne învinge frica, a ne schimba percepțiile și a ne crea o viață care să ne aducă împlinire autentică. Dependența de lucruri și experiențe deșarte se transformă în „dependență” de Spirit, astfel încât să ne trăim viața deplin și cu bucurie.

         „Dependent de Spirit” te învață, într-un mod clar și distractiv, cum să aplici principiile spirituale în problemele practice ale vieții, prin exemplul viu dat de însăși Gabrielle. Sinceritatea, bunăvoința și smerenia sinceră îi oferă puterea necesară de a fi un mentor autentic.” (Marianne Williamson, autoare publicată de Editura For You).

         Gabrielle Bernstein


        Guru al noii generații – așa este socotită Gabrielle de mulți formatori de opinie, printre care prestigioasa publicație New York Times.

       Autoare de cărți și de programe de dezvoltare personală, ea extinde constant vocabularul căutătorilor de azi și de mâine susținând conferințe și conducând ateliere pentru evoluție spirituală.

        Forbes a inclus-o în topul celor mai bine marketate 20 de femei, iar YouTube a desemnat-o drept unul dintre cei mai influenți 16 bloggeri de pe YouTube.

       Gabby este instructoare certificată de yoga și de meditație Kundalini. Cursul ei pilot, The Spirit Junkie Masterclass, inspirat din cartea de față, îi ajută pe oameni să-și trezească încrederea și să-și trăiască scopul.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie