Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Casa minimalistă

-20%
Casa minimalistă

Casa minimalistă

  • 30,00RON24,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 60

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066393225
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.23

Redescoperă-ți viața și menirea

eliberându-te de obsesia posesiunilor!

Există o Cale și un rost proiectate divin special pentru tine. Uneori, mulțimea obiectelor din jurul tău și grijile care vin la pachet cu ele îți încețoșează drumul și te fac să te simți depășit de probleme. Iar dezordinea din interior ți se reflectă și în exterior...

Joshua Becker, unul dintre cei mai influenți susținători ai minimalismului, te conduce într-o călătorie deopotrivă interioară și exterioară, întrucât gândurile tale se reflectă în toate mediile în care ajungi. Prin cartea lui Casa minimalistă, el îți arată cum să decizi ce să păstrezi și ce să arunci, atât din locuința ta, cât și din gândurile și obiceiurile tale. Ca urmare, obții două beneficii printr-un singur gest: îți simplifici stilul de viață și scapi de problemele ce stau la baza acumulării excesive. 

Scopul minimalismului nu este doar crearea unui spațiu de locuit mai primitor, ci și transformarea gândirii tale, ca să ai o viață mai împlinită și mai productivă în lume.

JOSHUA BECKER

Viața și cărțile lui au inspirat milioane de oameni din întreaga lume să își dorească mai mult de la viață deținând mai puține bunuri. A fondat Becoming Minimalist, site dedicat vieții trăite cu intenție, inclus de SUCCESS Magazine în topul celor mai influente 10 site-uri de dezvoltare personală în 2015.

Autor de bestselleruri, Joshua a publicat și articole – în Time, The Wall Street Journal, USA Today și Christianity Today. A fondat și The Hope Effect, o organizație nonprofit dedicată ajutării orfanilor.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare