Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Învinge-ți gelozia

Învinge-ți gelozia

Învinge-ți gelozia

  • Autor: Leahy Dr. Robert L.
    ISBN: 9786066393362
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:Momentan lipsă stoc
    Greutate: 0.00
  • 0,00RON TVA Inclus

Și dacă gelozia nu e doar o slăbiciune?

Și dacă ea are un mesaj pentru tine?

Ne simțim geloși pentru că ne temem să pierdem lucrurile sau oamenii care contează cel mai mult pentru noi. În anumite doze, gelozia devine nocivă pentru relații – și pentru tine. 

Renumitul psiholog dr. Robert L. Leahy te invită să-ți înțelegi mai bine sentimentele, să nu mai lași gelozia să-ți deturneze viața și să creezi relații mai sănătoase. 

Descoperă în această carte inovatoare originile evolutive ale geloziei și cum ne-a servit ea pentru a ne ajuta ca specie. Învață practici bazate pe teoria schemelor emoționale, pe terapia cognitiv-comportamentală (TCC), terapia prin acceptare și angajament (TAA) și mindfulness pentru a-ți depăși gelozia și sentimentele asociate ei, pentru a-ți îmbunătăți comunicarea cu partenerul și, în final, pentru a te bucura de relații mai semnificative. 

DR. ROBERT L. LEAHY

Cu licență și doctorat obținute la Yale și cu un istoric personal dominat de probleme de familie, dr. Robert L. Leahy și-a dedicat de timpuriu viața pentru a-i ajuta pe oameni să scape de depresie, anxietate, abuz de substanțe și probleme relaționale. 

Susține prelegeri în întreaga lume, iar lucrările sale sunt manuale în multe sisteme de învățare. Cărțile scrise sau editate de el tratează diferite probleme psiho-emoționale (depresie, anxietate, tulburări bipolare, tulburări de personalitate etc.) din perspectiva terapiei cognitiv-comportamentale.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare