Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Cele opt deprinderi ale iubirii. Deschide-ți mintea, deschide-ți inima

Cele opt deprinderi ale iubirii. Deschide-ți mintea, deschide-ți inima

Cele opt deprinderi ale iubirii. Deschide-ți mintea, deschide-ți inima

 • Autor: Bacon Ed
  ISBN: 9786066390521
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 254
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 24,00RON18,00RON

Cele opt deprinderi ale iubirii. Deschide-ți mintea, deschide-ți inima

            Te invit într-o aventură. Este vorba despre o călătorie de-o viaţă, care te va duce spre cel mai profund şi cel mai sacru loc din lăuntrul tău. Acest puternic sanctuar interior există în fiecare dintre noi – în fiecare fiinţă umană de pe Pământ –, iar atunci când accedem aici, ne ancorăm viaţa în iubire, căpătând curajul şi capacitatea de a înfrunta frica. 

            Când ne deschidem inima şi mintea spre abundenţa iubirii, avem puterea de a transforma atât propria viaţă, cât şi viața celor din jur, ajutând ca lumea în care trăim să devină mai dreaptă, mai paşnică şi mai afectuoasă.

            Mie mi-a trebuit o viaţă întreagă să înţeleg că deprinderea de a iubi şi de a exersa neîncetat deprinderile iubirii sunt cele mai însemnate responsabilităţi pe care le avem, ca fiinţe umane. Te invit să iei parte, alături de mine, la această îndelungată călătorie, plină de peripeţii, astfel încât să ne îndreptăm împreună, alături de mulţi alţi semeni de-ai noştri, spre o viaţă şi o lume mai bună.

 

Ed Bacon

 

 

 

Ed Bacon

             În ultimii 15 ani, Ed Bacon a fost pastor al Bisericii Episcopale All Saints, din Pasadena, California. Aceasta are peste 4.000 de enoriași. Mesajul radical de iubire, al reverendului Bacon, a adus pe băncile bisericii în care slujește, nenumărați creștini, evrei, musulmani și atei și a determinat vizitele și prietenia unor oameni de marcă, precum Arhiepiscopul Desmond Tutu, Cornel West, Madonna, Ariana Huffington, Amy Brenneman, Brad Whitford și actorul Tony Shalhoub.

            Ed Bacon a vorbit în mai multe rânduri despre spiritualitatea secolului XXI, ca gazdă sau invitat al emisiunii Oprah’s Soul Series, de la postul de radio „Oprah and Friends“ („Oprah și prietenii“). De asemenea, a fost invitat al rubricii „Spirituality 101“ din cadrul show-ului permanent de televiziune, difuzat la nivel național în SUA, The Oprah Winfrey Show’s Living Your Best Life.

            Bacon a fost distins cu mai multe premii pentru activitatea sa, desfășurată în numele păcii și comunicării panreligioase. Trăiește în Pasadena, California, alături de soția sa, Hope.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie