Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Meditatia pentru copii

Meditatia pentru copii

Meditatia pentru copii

  • 0,00RON TVA Inclus

2+1 GRATUIT până pe 8 Martie!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • Autor: Marro Candice
    ISBN: 9786066393300
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:Momentan lipsă stoc
    Greutate: 0.00

Un mod distractiv de relaxare,

pentru a calma emoțiile

și a dezvolta încrederea în sine și bunăvoința!

Este esențial ca cei mici să înțeleagă devreme în viață care sunt rolul și abilitățile corpului lor, atât la nivelul sentimentelor și atenției, cât și la nivelul emoțiilor și gândurilor. Dacă le cultivăm prin meditație calități precum ascultarea, respectul și bunăvoința, ei vor dezvolta relații mai bune cu sine, cu cei din jur și cu mediul.

Această carte frumos ilustrată îți propune să descoperi alături de copii Tărâmul Meditației și să-i explorați împreună originea, dezvoltarea și aplicațiile. Veți găsi, de asemenea, sfaturi practice, asociate cu o mare varietate de sesiuni de meditație, pe care copiii le pot aplica și singuri.

Meditația laică de la o vârstă cât mai fragedă este o comoară pe care te vei bucura că i-ai cultivat-o copilului tău! 

CANDICE MARRO

Formatoare, psihoterapeută și specialistă în osteopatie craniană, Candice Marro a studiat și a practicat meditația cu profesori de diverse tradiții, lucrând îndeosebi cu Thich Nhat Hanh. În practica ei, integrează și mindfulness, „meditația conștienței depline”. 

A inițiat și dezvoltat programul PEACE (Prezență, Ascultare, Atenție și Concentrare în Educație) în Franța, un protocol de meditație adaptat la mediul școlar. Susține cursuri de formare pentru profesioniști, studenți la Management și publicul larg.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie