Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Schimbă-te și schimbă lumea

Schimbă-te și schimbă lumea

Schimbă-te și schimbă lumea

  • ISBN: 9786066392761
    Dimensiuni: 13x20cm
    Pagini: 224
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.25
  • 30,00RON22,50RON

„Trebuie să inspirăm lumea prin exemplu și angajamentul nostru.“

Matthieu Ricard


Patru înțelepți – un călugăr budist, un psihiatru, un agricultor filosof și un profesor de medicină – s-au reunit pentru a scrie această carte. Pornind de la problemele lumii contemporane, ei au discutat și au făcut schimb de numeroase idei și soluții. Apoi, fiecare a scris un capitol, rod al propriei experiențe, oferindu-i cititorului câteva idei de acțiune și sfaturi practice. Concluzia lor este unanimă: 


Schimbându-ne vom schimba lumea!


Ilios Kotsou, cercetător în psihologia emoțiilor, și Caroline Lesire, angajată în cooperarea pentru dezvoltare, au coordonat această lucrare unică prin formula și conținutul său, adăugându-i numeroase sugestii prin care poți să te schimbi și să participi activ la schimbarea lumii. 


O lectură indispensabilă, un suflu de speranță!

Christophe André

Medic psihiatru și psihoterapeut, conduce o unitate specializată în tratamentul tulburărilor de anxietate și al fobiilor. Coordonează grupuri de meditație mindfulness pentru a preveni recidivele în depresie.


Jon Kabat-Zinn

Doctor în biologie moleculară și profesor emerit de medicină la Universitatea din Massachusetts. A creat clinica pentru reducerea stresului și centrul pentru mindfulness în medicină. De 30 de ani, răspândește meditația mindfulness în întreaga lume, atât în instituții medicale, cât și în întreprinderi, școli sau închisori. 


Pierre Rabhi

Agricultor, scriitor și gânditor francez de origine algeriană. Pionier al agriculturii biologice, militează pentru o societate mai respectuoasă față de om și față de Pământ. Expert recunoscut în materie de securitate alimentară, a participat la elaborarea Convenției Națiunilor Unite pentru lupta împotriva deșertificării. 


Matthieu Ricard

Doctor în genetică celulară la Institutul Pasteur. A studiat budismul în Himalaia și a fotografiat viața în mănăstiri și în așezările dimprejur. A devenit călugăr budist și este, din 1989, interpretul francez al lui Dalai Lama. Trăiește în mănăstirea Shechen, din Nepal. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie