Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Semne, constelații și Nakshatre

Semne, constelații și Nakshatre

Semne, constelații și Nakshatre

 • Autor: Purniche Rodica
  ISBN: 9786066391498
  Dimensiuni: 14x20
  Pagini: 336
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.35
 • 40,00RON30,00RON

           Semne, constelații și Nakshatre

        Cu cartea de față, Rodica Purniche pășește oficial în celălalt teritoriu al astrologiei, și anume în sfera astrologiei siderale și a astrologiei vechi indiene. După o activitate de 15 ani ca astrolog tropical, a avut curajul să ia  cunoașterea astrologică de la capăt sub îndrumarea unor excepționali profesori de linia întâi din India: A.V. Sundaram, Chandrashekhar Sharma, S.N. Kapoor, dr. S.C. Mishra, Arjun Pai și toată Catedra de la Neo-Astrological Science Academy India. Toată această formidabilă învățătură intră acum în țara noastră, deschizând o nouă etapă nu numai în activitatea acestui astrolog, ci și în astrologia românească

        „Consider Semne, constelații și Nakshatre un pas încă modest pe noua cale pe care mi-am asumat-o, el având a fi urmat de mulți alții în anii viitori, care sper să ridice foarte mult nivelul acestei științe sacre. A sosit timpul să privim cu ochii sufletului astrologia, să realizăm că ea nu este aproape deloc un instrument de predicție, nici un domeniu al imaginației interpretative, ci o zonă de cunoaștere inițiatică ce trebuie practicată cu respect, responsabilitate și smerenie, fiindcă ne-a fost dăruită de Dumnezeu pentru a ne arăta Calea pe care fiecare o are de urmat.”


Rodica Purniche

            Rodica Purniche

            Este cunoscută prin activitatea sa ca astrolog, membră ISAR (International Society of Astrological Research), redactor la Societatea Națională de Televiziune, profesoară de limba și literatura română.

            A fost astrologul emisiunilor TVR Tonomatul, Perechea potrivită și Matinal, a publicat 10 cărți și a oferit peste 20 000 de consultații astrologice în țară și în străinătate.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare