Doar azi ai 50% reducere la toate cărțile! Ziua Internațională a cărții!

-50%
Pachet Tarot

Pachet Tarot

45,50 LEI 91,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Greutate: 0,50kg
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: În Stoc
Vazut de : 1648 times

Product Description

Cărți de Tarot. Trecut, prezent și viitor

Deblochează misterele Tarotului!

Considerate adevărate „cărți ale vieții“, cu origini imemoriale, transmise prin numeroase medii și transformate de mulți practicieni, cărțile de Tarot suscită și azi interesul căutătorilor spirituali și exercită o fascinație constantă prin simbolistica lor.

Acest ghid în universului Tarotului îți prezintă toate Arcanele majore și minore, alături de semnificațiile asociate și de corespondențele lor din astrologie, chakre și elementele naturii. Vei deprinde mai ușor această artă divinatorie și, interpretând trecutul, prezentul și viitorul, vei găsi răspunsuri la întrebările despre dragoste, bani și succes personal sau pur și simplu vei înainta în călătoria ta spirituală.


Tarotul și arta divinației, L.W. de Laurence

Află secretele uimitoare ale Tarotului!

Cu origini ce au fost urmărite până în vremea Egiptului Antic, istoria Tarotului ni se prezintă în detaliile sale ciudate, tulburătoare și criptice în profunda lucrare Tarotul și arta divinației. L.W. de Laurence urmărește cu spirit critic și discernământ diverse interpretări ale acestei vechi practici într-un tratat menit să recupereze simbolurile și semnificațiile superioare ale Tarotului.

Autorul degajă terenul acestei arte divinatorii de teoriile falșilor cartomanți și restabilește reperele simbolice ale Arcanelor majore și minore. Vei afla ce elemente anume trebuie să apară în fiecare carte-oracol, ce semnificații au aceste elemente și cum le poți interpreta – pentru tine sau pentru persoana căreia îi faci citirea.

Având în vedere semnificația interioară a emblemelor Tarotului, acestea devin un fel de alfabet care este capabil de combinații infinite și care are cu adevărat un sens pentru toate. În cel mai înalt plan, el oferă o «Cheie» a Misterelor, într-o manieră care nu este arbitrară și care nu a fost descifrată. S-au spus multe povești simbolice greșite în ceea ce o privește și s-a conturat o istorie greșită prin fiecare lucrare publicată care s-a ocupat până acum de acest subiect. Doi sau trei autori au dat de înțeles că, cel puțin în ceea ce privește semnificațiile, acest lucru este inevitabil, deoarece puțini sunt aceia care le cunosc, iar acești puțini primesc cunoașterea prin transmitere sub jurământ, deci nu-și pot trăda cuvântul. L.W. de Laurence

Media notelor

0,00

Total Reviews (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Pachet Tarot

  • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.