Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

-50%
Fluturi, vol. 1 -2  – Irina Binder

Fluturi, vol. 1 -2 – Irina Binder

27,50 LEI 55,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Cod produs: 9786066391023
Autor: Irina Binder
Pagini: 272+336
Dimensiuni: 13x20
Greutate: 0,00kg
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: Fara stoc
Vazut de : 16849 times

Product Description

Se spune că, atunci când citești unele cărți, nu poți sau nu știi cum să vezi și să treci dincolo de coperți, dincolo de aparențe, dincolo de cuvinte. Unele cărți sunt așa, iar altele sunt altfel.

Sunt cărți care te fac să pătrunzi cu pași timizi și mici în lumea și în sufletul celui care le-a scris. Iar cartea Fluturi este o invitație în universul unui suflet. Povestea începe oarecum timid, ca să continue cu pași grăbiți și să sfârșească printr-o avalanșă, aparent haotică, a tot ceea ce înseamnă și poate aduce iubirea în viața unui om: fluturii iubirii, fericire fără margini, lacrimi și amărăciune, dezamăgire și resemnare.

Citind cartea, descoperi magia fluturilor, care într-o singură zi se nasc, iubesc și mor. Ei asistă la propria naștere și își trăiesc viața, asistând chiar și la propria moarte. Au parte de iubiri stinghere care ofilesc și visează pe flori străine, deseori nesărutate, făcându-le să vibreze a goluri neplânse, a doruri neînvinse. Fluturii ating pe oricine găsesc frumos. Ei surprind întreaga esență a lumii în dorul dintre două bătăi de aripi. Se bucură alungând și respirând doruri nebune, șoptind iubire la fiecare deschidere de aripi.

Iubirea face ca, în timp, măștile oamenilor să cadă, pentru că prea puțini sunt aceia care, odată dezveliți de măști, mai pot privi printre și spre iluziile vinovate pe care le-au creat sau păstrat și să topească lacrimi, prin sărutări fierbinți, cu care să alunge toate umbrele vieții.

Citind cartea Fluturi, te bucuri de un univers plin de emoții și te regăsești în fiecare zbucium. Iar la finalul poveștii te bucuri că Fluturi nu este doar o poveste, regăsind părți din sufletul tău ascunse acolo, între pagini. La sfârșit te bucuri, zâmbești și mulțumești pentru tot: că ai cunoscut și ai trăit iubirea cu toți fluturii și cu toate lacrimile ei, că ai avut parte de prietenii adevărate și sincere, că ai crescut printre cei mai minunați și mai delicați oameni, că te-ai pierdut ca să te regăsești, pentru că toate au un rost și pentru că nimic nu este întâmplător…

Cititorilor mei, cu multă dragoste!

Irina Binder

-------

Poate că multă lume se va întreba cum de Editura For You publică o carte de dragoste și despre dragoste. Răspunsul este simplu: Fluturi este o carte ce prezintă, în forma unei povești de dragoste, chintesența unor aspecte ale învățăturilor propovăduite timp de peste 20 ani, de când edităm cărți.

Am publicat cărți despre Iubirea necondiționată și despre Iubirea tămăduitoare, am privit totul prin Ochii sufletului și iată că acum, în aceste energii care ne depășesc puterea și capacitatea de înțelegere, vine Irina, o fată minunată cu părul bălai, și îmi aduce un text pe care nu l-am mai putut lăsa din mână! M-am întrebat de ce – și am primit răspuns: este forma omenească, trăirile pământene care ilustrează multe dintre ideile cărților noastre. Ideile capătă formă, capătă consistență, devin palpabile și ușor de recunoscut în viața personajelor, în gândurile lor, în zbuciumul lor firesc, omenesc, sensibil.

Irina a reușit să dea viață unor lucruri care păreau aride și care, privite prin ochii și inima ei, nu mai sunt deloc așa. Irina și cartea ei înseamnă întruparea acelor trăiri care par imposibile și greu de accesat, dar care se dovedesc a fi prezente în fiecare dintre noi. Cu toții iubim sfâșietor și fără speranță și învățăm să renunțăm la atașamente, la frici, la orgolii, astfel încât din noi se înalță, minunat și pur, lujerul IUBIRII de oameni și de Dumnezeu. Pentru că, așa cum se și sfârșește cartea, NIHIL SINE DEO, „Nimic nu există fără Dumnezeu”.

Vă mulțumim că ne citiți,

Monica Vișan

Fondatoarea Editurii For You

Media notelor

5,00

Total Reviews (3)

  • 100%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Fluturi, vol. 1 - 2 - Irina Binder

  • (5)

Total Reviews (3)
click here write review to add review for this product.