Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 lei
parentNode

Calea mea spre fericire. Te invit să descoperi și să alegi ce este potrivit pentru tine

-20%
Calea mea spre fericire. Te invit să descoperi și să alegi ce este potrivit pentru tine

Calea mea spre fericire. Te invit să descoperi și să alegi ce este potrivit pentru tine

  • 33,00RON26,40RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 66

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392754
    Dimensiuni: 16x22cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.22

Ar fi trebuit să fiu fericită...


La vârsta de 32 de ani, Lisa și-a atins toate obiectivele în viață: avea o carieră de succes, își construia o afacere înfloritoare, dorința ei de a deveni mamă fusese îndeplinită, chiar de două ori, trăia în casa visurilor ei alături de bărbatul pe care și l-a dorit dintotdeauna. Totul arăta perfect. Atunci, de ce nu era fericită?

Încercarea de a găsi răspunsul i-a adus Lisei revelații surprinzătoare despre ce îi determinase alegerile în viață și despre piesele ce lipseau totuși din fericirea ei. În cartea Calea mea spre fericire, Lisa ne împărtășește deschis călătoria ei dintr-o viață în care durerea fizică, stresul și tristețea erau tovarăși de zi cu zi într-o viață mult mai intimă, plină de satisfacții și bucurie autentică. Depășește-ți și tu așteptările, opiniile și punctele de vedere dihotomice, în alb și negru, pe care le facem să devină culorile dominante în viața noastră. Află din calea parcursă de Lisa cum să faci alegeri autentice pentru tine, cum să găsești ceea ce este adevărat pentru tine și cum să-ți creezi o viață în care să nu mai trăiești sub presiune și să nu mai renunți la posibilitățile infinite. Ești gata?


Lisa Henriksson


După o carieră de succes în jurnalism, politică și comunicații digitale, Lisa Henriksson a schimbat direcția, căutând noi modalități de a contribui la o lume mai bună și mai fericită, la extinderea conștienței și la posibilități mai mari pentru noi toți. Din 2010, Lisa este Facilitatoare Certificată Access Consciousness®. Călătorește în întreaga lume pentru a antrena și a facilita individual și în grupuri accesul la cunoaștere și conștientizare. Lisa este cofondatoare a Wisdom Stockholm și fondatoare și CEO a centrelor de yoga și sănătate Egen Tid („Timpul Tău”).

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare